Foto av Pasta med tonfisk och oliver från WW ViktVäktarna

Pasta med tonfisk och oliver

10
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
0 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Väldigt enkel och lättlagad pastarätt med tonfisksås! Oliver och purjolök ger såsen extra god smak.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

8 dl

Tonfisk i vatten

200 g

Oliver i saltlag

16 stor(t)/stora

Purjolök

1 bit(ar), ca 1 dl strimlad

Fraiche 5%

2 dl

Persillade

1 tsk

Spenat, förvälld/fryst

2 dl, babyspenat

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Låt tonfisken rinna av och dela sedan i bitar, skiva oliverna och strimla purjon. Blanda det med fraiche och persillade. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Blanda pasta och spenat, klicka över såsen.
  4. Tips! Vill du ha en lite hetare smak, krydda upp såsen med lite cayennepeppar.