Foto av Sallad med kyckling och cashewnötter från WW ViktVäktarna

Sallad med kyckling och cashewnötter

5
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Lime, soja och honung med kycklingfilé och cashewnötter. En spännande smakupplevelse och enkel att göra.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

375 g, 3 filéer

Margarin flytande 80%

1 tsk

Lime

½ st, saft

Japansk soja

1 msk

Honung, flytande

2 tsk

Rapsolja

1 msk

Sallad

8 dl, gärna blandade sorter

Mungbönsgroddar

2 dl

Gurka

1 bit(ar)

Lök

1 st, röd/röda

Pasta kokt (makaroner)

4 dl

Cashewnötter

10 st

Instruktioner

  1. Stek kycklingen i det margarinet och skär i bitar. Blanda samman limesaften, soja, honung och olja.
  2. Skiva gurka och rödlök. Blanda samman sallad, mungbönsgroddar, gurka, rödlök och pasta. Lägg ner kycklingen, häll över dressingen och rör om. Hacka cashewnötterna och strö över.