Foto av Skördekotlett från WW ViktVäktarna

Skördekotlett

10
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Vad sägs om att pudra kanel över kotletten innan du sätter in den i ugnen? Här får du receptet till en spännande smakupplevelse.

Ingredienser

Bulgur, okokt

½ dl

Fläskkotlett, fett bortskuret

200 g

Margarin flytande 80%

1 tsk

Morot

1 medelstor(t)/medelstora

Persiljerot

50 g

Äpple

1 medelstor(t)/medelstora

Broccoli

½ stånd

Kanel

1 krm

Fraiche 5%

½ dl

Dragon

1 msk

Instruktioner

  1. Tillaga bulgur enligt förpackningen. Bryn kotletten i margarin, krydda med salt och peppar. Skala och tärna morot, persiljerot och äpple (låt gärna skalet vara kvar på äpplet). Dela broccoli i mindre buketter. Lägg kotletten i en ugnsform, blanda grönsaker och äpple, lägg runt om kotletten. Pudra över kanel och tillaga i ugn 175° ca 20 minuter. Servera med bulgur och fraiche blandat med dragon, salt och peppar.