Foto av Tacofisk med bulgur från WW ViktVäktarna

Tacofisk med bulgur

9
8
8
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Spännande fiskrätt med tacosås och tortilla chips! Extra matig och god rätt med bulgur.

Ingredienser

Torsk

600 g, eller annan vit fisk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)

2½ dl

Tacosås (salsa)

1½ dl, medium

Ost riven 17%

2 dl

Tortillachips

2 dl

Bulgur, okokt

2 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta.
  2. Blanda matgrädde med salsa och riven ost. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn i ca 30 minuter. Lägg på krossade tortillachips när det återstår 10 minuter av tillagningen.
  3. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera fisken med bulgur, sallad och ev salsan som blev över.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!