Foto av Tonfiskfyllda tomater från WW ViktVäktarna

Tonfiskfyllda tomater

7
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fyllda grönsaker gör middagen lite extra festlig. Här är ett recept på varma tomater fyllda med couscous och tonfisk.

Ingredienser

Couscous, okokt

½ dl

Tomat

2 st

Paprika

½ st

Vitlök

1 klyfta(or)

Rapsolja

1 tsk

Persilja

2 msk

Tonfisk i vatten

½ burk(ar), avrunnen/avrunnet

Cottage cheese, naturell 1,5%

1 dl

Gröna ärter

1 dl

Persilja

½ msk

Instruktioner

  1. Koka couscous och låt svalna. Skär av toppen på tomaterna. Fräs paprika och vitlök i olja. Blanda couscous med persilja, paprika, vitlök och tonfisk. Krydda med salt och peppar. Fyll tomaterna med fyllningen och sätt dem i en ugnsform. Tillaga i ugn 225° ca 15 min. Blanda cottage cheese med hackad persilja, salt och peppar. Servera tomaterna med cottage cheese och sallad.