Foto av Trädgårdsgryta och ryggbiff från WW ViktVäktarna

Trädgårdsgryta och ryggbiff

11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Trots namnet måste du inte äta den i trädgården. Fantastiskt gott och mättande.

Ingredienser

Ryggbiff nöt

500 g

Morot

3 medelstor(t)/medelstora

Palsternacka

1 medelstor(t)/medelstora

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Broccoli

1 stånd

Champinjoner

150 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Grönsaksbuljong

5 dl

Gröna bönor

150 g

Pinjenötter

2 msk

Bulgur, okokt

2 dl

Matlagningsyoghurt 8%

1 dl

Persilja

2 msk, 1-2 msk hackad

Instruktioner

  1. Skala morötter och palsternacka och dela i mindre bitar. Dela purjon i mindre bitar och broccoli i buketter. Bryn morötter, palsternacka, purjo och svamp i margarin under omrörning. Häll på buljong och låt det koka ca 15 min. Tillsätt broccoli och bönor och koka ytterligare ca 5 min. Krydda med salt och peppar, strö över pinjenötterna. Koka bulgur under tiden. Blanda yoghurt med persilja, krydda med salt och peppar. Grilla ryggbiffen. Servera biffen med grönsaker, bulgur och sås.