Varm asiatisk fruktsallad

Total tid
0:10
Förberedelse
0:10
Tillagningstid
0:00
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En härlig varm fruktsallad med kokosmjölk och flingor. Serveras med vaniljglass.
Ingredienser
  • Äpple
    2 st, gröna
  • Banan
    2 st
  • Margarin flytande 80%
    2 tsk
  • Russin
    2 msk
  • Kokosflingor torkade
    2 msk
  • Kanel
    1 tsk
  • Farinsocker
    2 msk
  • Kokosmjölk, lätt
    4 msk
  • Glass 10%
    2 dl
Instruktioner
  1. Skala och skiva äpple och banan. Lägg margarinet i en varm stekpanna eller wok och fräs äpplet i 1 minut. Rör ner russin, kokos, kanel och farinsocker. Tillsätt kokosmjölken och låt det koka upp, tillsätt därefter bananer. Vänd sedan allt hastigt i pannan och tag sedan bort från värmen. Servera direkt med vaniljglass.

Bli medlem idag!

Sök bland 1000-tals recept i vår app!