ViktVäktarna - Wok med ryggbiff och haricots verts

Wok med ryggbiff och haricots verts

11
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Wok är perfekt om du har grönsaker som sett bättre dagar. Broccoli, svamp och paprika är jättegoda att slänga i denna rätt.

Ingredienser

Ryggbiff nöt

500 g

Chili flakes

½ tsk

Äggnudlar okokta

200 g

Ingefära

3 cm, färsk

Haricots verts

300 g

Solrosolja

1 msk

Teriyakisås

3 msk

Instruktioner

  1. Krydda köttet med chili flakes och salt.
  2. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skala och riv ingefära fint. Dela haricots verts i mindre bitar. Hetta upp olja i en panna och stek ingefäran hastigt. Blanda ner bönorna och låt steka med några minuter.
  4. Häll av bönorna från pannan och stek köttet ett par minuter per sida. Lägg tillbaka bönorna tillsammans med avrunna nudlar och teriyakisås. Stek någon minut tills allt är varmt och servera direkt.