Så fungerar ViktVäktarna

 

Med ViktVäktarna lär du dig äta smartare. Du äter dig mätt på vanlig mat, varje dag och går ändå ner i vikt. Och inte minst lär du dig hur du ska hålla din nya vikt. Vi har hjälpt människor i Sverige i mer än 40 år att gå ner i vikt, vi vet att det fungerar. 

 

Så här funkar det Feature Item

Varför du lyckas med ViktVäktarna
Program

Program

ViktVäktarnas program är vetenskapligt bevisat. Vi hjälper dig från start till mål och stöttar dig, inte bara under din viktminskning, utan även när du nått din hälsosamma vikt.

Recept

Recept

Vi har en enorm receptbank med läckra, hälsosamma och nyttiga recept som passar både till vardag och till fest. Det finns något som passar alla, oavsett om du är vegetarian, gillar kött, fisk eller något annat. 

Coach

Coacher

Våra duktiga och välutbildade coacher motiverar och inspirerar dig till att nå din önskade vikt och lär dig även hur du ska behålla den nya vikten.

Mobil app

App

Med ViktVäktarnas app håller du enkelt koll på både din mat och motion var du än är. Hej målvikt!

Redskap

Redskap på webben

I våra smarta redskap på webben hittar du mat och recept, kan följa din viktkurva, och mycket mer.

Motion

Motion

Att röra på sig är en viktig del när du vill gå ner i vikt och inte minst när du vill behålla din vikt.

Feature Item Comp Så funkar det 2

Några av alla fördelar med ViktVäktarna

Anpassningsbart

ViktVäktarna funkar för dig, vem du än är och vad du än gillar. Älskar du bröd och pasta? Det går bra! Vill du skippa lättprodukter? Inga problem. Hos ViktVäktarna finns inga ”måsten”. Vi ger dig redskapen, du väljer hur du använder dem och vad du äter och dricker.

Flexibelt

Flexibelt

Det finns två sätt att följa programmet – All Inclusive eller Online. Du väljer det sätt som känns bäst för dig. Dessutom kan du välja mellan SmartPoints™ dag; du väljer bland all mat och dryck och räknar av värdet för det du äter från din personliga budget, eller Mättande dag; du väljer bland en lista över den allra nyttigaste maten och äter tills du är mätt. Med mättande dag behöver du inte väga, mäta eller räkna.

Hålla vikten

Att gå ner i vikt är inte lätt, men även att hålla den nya vikten ställer nya krav. Därför hjälper vi dig att hitta balansen i vårt jämviktsprogram. Här får du lära dig hur mycket du kan och bör fortsätta äta för att behålla din nya vikt.

Guldmedlem

Gå gratis

När du som mötesmedlem gått ner i vikt och gått jämviktsprogrammet blir du guldmedlem. Grattis! Som guldmedlem är du fortsatt välkommen på möten och du går gratis så länge du håller dig inom max 2 kg över din målvikt och besöker oss minst var 10:e vecka. Du får fortsatt stöd och support från oss och du får som alla andra medlemmar ta del av allt nytt programmaterial.

 

Coach

Våra coacher

Våra duktiga och engagerade coacher motiverar och inspirerar dig till att nå din önskade vikt och lär dig även hur du ska behålla den nya vikten. Våra coacher får en gedigen utbildning innan de påbörjar sin roll och vidareutbildas ständigt. De har själva gått ner i vikt med ViktVäktarna, så de har gjort samma resa som du.

ViktVäktarna som Friskvård

Många arbetsgivare vill arbeta förebyggande i hälsofrågor och därför erbjuder många företag och organisationer ekonomisk ersättning till dig som anställd, något som kallas friskvårdsbidrag.

Vi på ViktVäktarna är måna om din hälsa, därför kan du:

  • Använda ditt friskvårdsbidrag hos oss
  • Hitta oss i flera olika friskvårdsportaler
  • Beställa ett kvitto som underlag till din arbetsgivare​
  • Dessutom kan vi komma till ditt företag och inspirerar genom att genomföra möten på din arbetsplats 

 

 

Välj medlemskap 

Bli All Inclusive-medlem Bli Online-medlem