För dig som

student!

Vill du gå ner i vikt, men ändå fortsätta leva det ljuva studentlivet? Äta den mat du vill och ta en öl med klasskompisarna? Då ska du välja ViktVäktarna!

Vilket studentkort använder du?

viktväktarna samarbete mecenat
Varför ViktVäktarna?

ViktVäktarna handlar om att göra smarta val så att du kan fortsätta leva ditt liv med allt vad det innebär för just dig. Det går alltid att göra bättre val – även om du vill äta billigt, snabblagat och gå på fest. Du bestämmer vad du vill äta - och gör utrymme för det som är viktigt för just dig! Vi erbjuder:

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
App

I appen har du allt du behöver – recept, koll på din mat, aktivitet och vikt plus pepp och stöd från andra ViktVäktare i vårt Community. Dessutom en smidig skanner så att du kan kolla upp smarta val direkt i affären!

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
Recept

Vi ger dig enkla recept som är lättlagade och goda. Med rena råvaror och få ingredienser behöver nyttig mat inte vara dyrt.  

icon_coaching Created with Sketch.
Pepp

Vi stöttar dig från start till mål och du väljer själv om du vill ha stöd från en coach på våra möten eller om du vill följa ViktVäktarna på egen hand. Oavsett vilket du väljer så finns vi här med över 45 års erfarenhet inom viktminskning. 

"Det fungerar i alla lägen
– vardag som fest!"

Smart recept

Nyhet!

SmartPoints 
-Nu ännu smartare!