Följ med på

träningsresa till Mallorca

FULLBOAKT 2018 - Vi återkommer med nya datum

Träningsresa med ViktVäktarna

Vi bor vid stranden i underbara Playa del Palma, på Sunprime Waterfront. Waterfront är ett riktigt bra hotell och erbjuder en mängd olika rumstyper. Bland annat kan man bo i fina terrasslägenheter högst upp i hotellet, med fantastisk utsikt. Terrassen är dessutom en av våra träningsarenor.

Träningen är den centrala delen på resan där ett härligt gäng instruktörer bjuder på ca 8 pass/dag. Men det finns även möjlighet för olika utflykter och upplevelser. Dessutom erbjuder Palma och Mallorca ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att slappna av, njuta av solen och ha kul tillsammans.

Vi på ViktVäktarna har med oss egna coacher som håller föreläsningar, peppar och ger tips och råd i en vecka. Detta är en perfekt möjlighet att komma igång eller kanske för att få ny inspiration. Att få denna expertis om kost och samtidigt kunna prova på olika sätt att träna är ett riktigt bra sätt att starta våren och få inspiration som räcker länge. Följ med oss och låt dig inspireras och motiveras med glädje för kost och träning!

Hotell

Sunprime Waterfront**** ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden i Playa de Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn och många trevliga restauranger, barer och butiker. Från hotellet tar det bara tio minuter att åka bil eller buss till Palma stad. Till flygplatsen tar det inte mer än fem minuter. 

Poolområdet på Sunprime Waterfront är något utöver det vanliga. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis ned­anför hotellet. Alla rum har balkong eller terrass, många har även havsutsikt. De har också kylskåp, hårtork, vattenko­kare och badrock. Hotellet har en minimiålder på 16 år.

Avreseorter

Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. 

Pris

Från 14.950 kr per person med del i dubbelrum.

Följande ingår i resans pris:

* Flyg t/r Mallorca (från Arlanda/Göteborg/Malmö/Köpenhamn)
* Alla skatter, bagage á 1 väska 20 kg, måltid ombord t/r.
* Transfer flygplats-hotell t/r.
* Del i vald rumstyp.
* Alla frukostar.
* 5 luncher (inkl ett glas vin eller öl till).
* 5 middagar (inkl måltidsdryck, halv flaska vin/öl till middag).
* Utflykt vandring.
* Deltagande på all träning och föreläsningar enligt program.
* Service av Springtimes personal på plats.
* Obs turistskatt tillkommer (Parlamentet på ögruppen Balearerna, där Mallorca ingår, har infört en skatt på hotellövernattningar fr o m 1 juli 2016. Då detta är en skatt införd av myndigheterna måste den betalas av gästen själv, direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.)