Träningsresa till Portugal | WW Sverige

Häng med på

Träningsresa till Portugal

Succén fortsätter

Under 2017 anordnar vi en träningsresa även till hösten. Den 30 september-7 oktober åker vi tillsammans med Springtime till fantastiska Portugal.

Det blir en vecka fylld av bra träning blandat med matnyttiga föreläsningar. Tillsammans med ett härligt gäng instruktörer bjuder vi på ca 10 pass/dag. Lägg därtill många härliga aktiviteter så som olivoljeprovning, bergspass och inte minst sol och glädje förstås.  

I Portugal finns en svensk kock på plats! Detta innebär att maten kommer att anpassas så att du kommer att kunna äta smart, gott och hälsosamt. Och det blir lättare för dig att hålla dig till programmet även på plats i Portugal.

Något för alla

Träning som passar alla

Att åka på träningsresa innebär att du får tillgång till ett smörgåsbord av aktiviteteter från tidig morgon till sen kväll. Det blir både pass som passar den träningsvana samtidigt som det erbjuds pass för dig som vill prova något nytt. Det finns något för alla och du bestämmer själv hur mycket du vill träna. Du får ju inte heller missa att njuta av sol, bad och Monte Gordos sagolika strand!

På Training Camp Portugal finns alltid löpning, stavgång, bergspasset, yoga, dans, styrka, rörlighet och föreläsningar.

Egna coacher på plats

Vi på ViktVäktarna har med oss egna coacher som håller föreläsningar, peppar och ger tips och råd i en vecka. Detta är en perfekt möjlighet att komma igång eller kanske för att få ny inspiration. Att få denna expertis om kost och samtidigt kunna prova på olika sätt att träna är ett riktigt bra sätt att starta hösten och få inspiration som räcker länge. Följ med oss och låt dig inspireras och motiveras med glädje för kost och träning!

Ledare

I Portugal finns ett 15-tal duktiga ledare med. Du kan exempelvis dansa med härlige Tobias Karlsson (känd från bland annat Let’s Dance) på stranden, yoga med Anci Näslund, träna tuffa pass med Zdravko och lägg därtill en massa härliga pass med andra duktiga ledare. 

Dansa med Tobias i Portugal

Info

HOTELL

Vi bor på Yellow Monte Gordo Beach Hotel som ligger centralt beläget i den lilla turiststaden Monte Gordo. Runt hörnet finns ett naturreservat med fina gång- och löpstigar och bara 100 meter från hotellet sträcker sig den milslånga stranden där många av veckans träningspass hålls.

Hotellets spaanläggning erbjuder en uppvärmd inomhuspool på 10 x 11 meter, perfekt för vattengymnastik och lätta simpass. Det finns två jacuzzis och givetvis även bastu, ångbastu och vanlig bastu. Hotellets gym ligger intill spaanläggningen, där finns löpband, motionscykel och ett tjugotal styrketräningsmaskiner.

Hotellets solterrass rymmer ett stort antal solstolar och där finns två utomhuspooler (ej uppvärmda). En större pool för vuxna på 19x10 m och en mindre för barn på 10x10 m.

PRIS

 Från 12.995 kr per person med del i dubbelrum.

Detta ingår i priset:

 • Flyg t/r SAS/Norwegian (måltid ingår ej) från Stockholm eller Köpenhamn
 • 20 kg i incheckat bagage (1 väska) och 5 kg i handbagage
 • Transfers flygplats-hotell t/r
 • Logi i vald rumstyp på Yellow Monte Gordo Beach Hotel
 • Halvpension frukost och middagsbuffé (middag kan bytas mot lunch på plats)
 • Till middag ingår vatten, läsk, öl eller vin.
 • Reseledning och service av personal från Springtime
 • Träningsledning av våra runt 15 instruktörer
 • Fritt deltagande på alla praktiska och teoretiska aktiviteter, ca 70 pass i veckan
 • Fritt deltagande på alla föreläsningar (ca 3 föreläsningar i veckan)
 • Fritt deltagande på bergspasset
 • Möjlighet att låna utrustning (stavar, paddel- eller tennisracket, golfklubbor etc. i mån av tillgång).

Ange bokningskod ”Viktväktarna” så får du 500 kr rabatt (gäller t o m 30 september 2017). 

Resorna brukar snabbt bli fullbokade, så vänta inte!

 

Lite filmer på hur det ser ut i Portugal, hittar du här.

Läs mer om vår senaste träningsresa på Mallorca 

BOKA HÄR

Börja din viktminskningsresa idag!