Utnyttja ditt friskvårdsbidrag

Med ViktVäktarna

Har du friskvårdsbidrag? Då kan du använda det till att bli medlem hos oss på ViktVäktarna. Hos oss får du hjälp att gå ner i vikt, äta hälsosammare och röra på dig mer. Din viktminskning kommer göra dig friskare, piggare och starkare. Det blir lättare att klara av vardagen helt enkelt! 

Få 30% rabatt!

 
Nyhet!

 

 

Bli medlem genom att välja medlemskap ovan!

Prata med din arbetsgivare för att ta reda på hur det fungerar med friskvårdsbidrag på din arbetsplats - på vissa arbetsplatser får du själv lägga ut kostnaden för att sedan få tillbaka pengar mot uppvisande av kvitto och andra använder sig av checkar eller kuponger. 

Hos oss kan du köpa 6 resp 12 månaders medlemskap och betala allt idag.
Förmånligt om du har friskvårdspengar som håller på att frysa inne. JUST NU 30% RABATT! 

Upptäck ViktVäktarna Flex. Läs mer om Coach Online >> Enklare än någonsin.

Friskvårdsbidrag

De flesta arbetsgivare vill arbeta förebyggande i hälsofrågor. Därför erbjuder många företag och organisationer sina anställda ekonomisk ersättning, något som kallas friskvårdsbidrag. Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

ViktVäktarna är en av de aktiviteter som Skatteverket godkänner som friskvård, så  du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss! Vi finns i friskvårdsportaler som Wellnet, Söderberg & Partners, Benify  och Min Friskvård. 
ViktVäktarna är ett av de bästa sätten att utnyttja friskvårdsbidraget på enligt Expertvalet (prisjämförelse för B2B). 

Bra att veta

 

Om du vill nyttja friskvårdspengar som är kopplade till en portal måste du ha ett pågående medlemskap. Ring ViktVäktarnas kundservice på 010 110 43 43 för att få vidare hjälp.
Önskar du kvitto att lämna till din arbetsgivare klicka här för att skriva ut.

Friskvårdsbidraget kan med fördel användas till ViktVäktarna På Jobbet [LÄS MER!]