Välj smart i vår | WW ViktVäktarna

Gör smarta val med

ViktVäktarna

 

 

Välkommen till ViktVäktarna!
Med ViktVäktarna är det enkelt att komma igång. Vårt program är framtaget för att vara så enkelt som möjligt att följa. Samtidigt ger det resultat på både kort och lång sikt. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att att gå ner i vikt och skapa en hållbar hälsosam livsstil.

 

 

Säg hej till nya ViktVäktarna Flex!
Att äta smart har blivit ännu lättare med vårt nya program ViktVäktarna Flex. Över 200 nya livsmedel innehåller nu 0 SmartPoints, vilket betyder att du kan äta obegränsat av dem. Några exempel är protein som fisk, kyckling och skaldjur. Men även frukt, grönsaker och baljväxter som bönor och majs är ”gratis”.

 

Våra medlemmar älskar appen!
Glöm att räkna och väga allt du äter! Med vår app och nya ViktVäkarna Flex är det enklare än någonsin att gå ned i vikt med ViktVäktarna. Följ din viktminskning och förenkla din vardag med hjälp av en rad smarta funktioner.  I appen kan du registrera vad du äter och dricker, söka bland tusentals recept och scanna livsmedel i butiken för att snabbt få reda på deras SmartPointsvärde. Och sist men minst, inspirera och låt dig inspireras i vårt fantastiska community!

Välj det medlemskap som passar dig!
Trodde du att man måste gå på möten? Tänk om! Det funkar lika bra att köra Online med hjälp av appen och smarta verktyg på webben. Alla våra medlemmar är olika, och vi har något som passar alla. Välj att inspireras och peppas av en coach och andra medlemmar på möten, eller kör själv som onlinemedlem och ta hjälp av appen och community.

 

Vanlig mat för vanliga människor
Vi vill hjälpa dig hitta nya vanor, bryta dåliga mönster och få en sund relation till mat och hälsa. En nyckel till att vår metod fungerar så bra är att du kan fortsätta äta maten du älskar, vi ger dig verktygen att välja smartare. Inget förbjudet, och vi på ViktVäktarna finns där för dig med erfarenhet, kunskap och stöd. Allt för att du ska kunna få en hållbar livsstil som gör att du kan fortsätta må bra – livet ut!

 

Välj smart i vår!