ViktVäktarnas Webbshop stänger | WW ViktVäktarna

ViktVäktarnas webbshop stänger

Som ett modernt och socialt varumärke är det vår ambition att fokusera på det som vårt varumärke står för och det som våra medlemmar värdesätter mest: vetenskap, gemenskap och coaching.

Vårt mål för de kommande månaderna är att fokusera på en förenklad medlemsupplevelse. Detta gäller för såväl vår app som i våra workshops och vi är fullt fokuserade på att behålla vår position som ett av världens ledande viktminskningsprogram.

Med anledning av detta kommer vi sluta sälja våra egna produkter via vår webbshop och workshops.

Vår webbshop stänger i slutet av mars och i samband med detta kommer även försäljningen i de lokaler där vi håller workshops att upphöra. Till dess kommer medlemmar och konsumenter fortfarande kunna handla som vanligt hos våra coacher och i vår webbshop.

Våra kokböcker kommer att säljas på våra workshops fram till juni, men vi reserverar oss för slutförsäljning. Kokböckerna kommer fortsätta att säljas i detaljhandeln.

Med detta beslut fokuserar vi, som tidigare nämnts, på det vi vet är viktigast för att stötta våra medlemmar på deras viktminskningsresa: ett användarvänligt och enkelt program att följa som resulterar i hållbara och hälsosamma vanor för våra medlemmar.

För mer information, läs vår FAQ nedan.

FAQ

ViktVäktarnas mål är att ha ett tydligt fokus på medlemsupplevelsen. Vi vill ge våra medlemmar de mest effektiva verktygen för att nå sina viktmål och det är detta vi kommer att fokusera på framåt. Av den anledningen har vi beslutat att inte längre tillhandahålla några produkter. Våra kokböcker kommer att säljas på våra workshops fram till juni, men vi reserverar oss för slutförsäljning. Kokböckerna kommer fortsätta att säljas i detaljhandeln.


Vi kommer att stänga vår webbshop i slutet av mars och i samband med detta kommer även försäljningen på workshops att upphöra. Våra kokböcker kommer att säljas på våra workshops fram till juni, men vi reserverar oss för slutförsäljning. Kokböckerna kommer fortsätta att säljas i detaljhandeln.


Samtliga produkter som finns tillgängliga i vår webbshop kommer sluta säljas. Våra kokböcker kommer att säljas på våra workshops fram till juni, men vi reserverar oss för slutförsäljning. Kokböckerna kommer fortsätta att säljas i detaljhandeln.


Vårt mål är att kunna erbjuda så stor del av vårt sortiment som möjligt, men vi reserverar oss för slutförsäljning.


Våra kokböcker kommer att säljas på våra workshops fram till juni, men vi reserverar oss för slutförsäljning. Kokböckerna kommer fortsätta att säljas i detaljhandeln.


Vi kommer stänga vår webbshop i slutet av mars. De produkter som säljer slut kommer inte att fyllas på.


Vi kommer att sluta sälja produkter på våra workshops i slutet av mars. Våra kokböcker kommer att säljas på våra workshops fram till juni, men vi reserverar oss för slutförsäljning. Kokböckerna kommer fortsätta att säljas i detaljhandeln.


Eftersom produkten inte fylls på kommer lagret att förändras under tiden vi säljer. Besök din närmaste workshop för lagerstatus, alternativt kontakta din coach.