Träning som gör skillnad | WW ViktVäktarna

Må bra med

Träning

Träning ska vara roligt och behöver inte innebära att gå på ett gym. Försök att hitta en träningsform som passar dig, och tänk på att vardagsmotionen är A och O. När du rör på dig så mår du också bra!

All aktivitet räknas

Träning i samband med hälsosamma matvanor är den perfekta kombinationen för att boosta din viktminskning, få mer energi och må bra. All aktivitet räknas – vardagsmotionen är kanske den allra viktigaste. Ta trapporna istället för hissen, gå till bussen och stå upp vid skrivbordet. Kanske tränar du redan, eller känns steget till att börja röra på diglångt? Lugn, vi hjälper dig att komma igång. När du börjar äta god och hälsosam mat kommer du att vilja göra fler hälsosamma val, som att börja träna.  Vi har massor med tips och inspiration. 

Man och kvinna motionerar

Träna hemma

Vi vill inspirera dig till en aktiv livsstil. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, ovan att träna eller en sportfantast eller om du har lite eller mycket tid, vi finns här för alla.


Studier visar att personer som kombinerar kost och träning går ner 3 gånger mer i vikt än personer som endast tränar.*​

 

 

Spring från 0 till 5 km på 6 veckor

Är du beredd att ge dig ut på din första joggingtur? Här ger vi dig tipsen så du kan springa från 0 till 5 km på 6 veckor.

kvinna joggingtur