Våra medlemmar - Se hur andra lyckats | WW ViktVäktarna

Inspireras av våra fantastiska medlemmar

Så lyckades de med sin hälsoresa!

Så lyckas våra medlemmar

Läs om våra medlemmars framgångsrika viktminskning och väg till en bättre hälsa.

Det går lättare tillsammans!

Varför inte göra viktminskningsresan tillsammans med någon? Det blir både lättare och roligare. Just nu kan du som redan är medlem värva dina vänner. Både du och din vän belönas med en varsin kostnadsfri månad.

Gör som så många andra!

I nära 60 år har vi hjälpt miljontals medlemmar att gå ner i vikt och leva ett hälsosammare liv. Idag har vi över 100 000 aktiva medlemmar runt om i Sverige. Våra medlemmar är levande bevis på att ViktVäktarna fungerar. Det finns nästan lika många sätt som det finns medlemmar - vårt flexibla program går att anpassa oavsett vilken livsstil du har.

Bli en del av vårt community och få stöd och tips från andra medlemmar. Med WW ViktVäktarna är du aldrig ensam. Här kan du läsa och låta dig inspireras – kan de så kan du!

WW-podden

Säsong 7 är här!

Karin Nileskog, kostexpert på WW ViktVäktarna, fortsätter under denna säsong av WW-podden att träffa våra fantastiska medlemmar runt om i Sverige. Att få prata med och inspireras av alla dessa härliga människor är otroligt kul och spännande. Vi hoppas att du vill hänga med och lyssna på alla deras unika resor mot ett hälsosammare liv.

Wellness at work - Skånetrafiken

När Titti Unosdotter, chef på Skånetrafikens Affärsområdet Serviceresor, ville minska stillasittandet och förbättra kosthållningen med mål att minska sjukfrånvaron bland sina medarbetare var det självklart för henne att kontakta WW ViktVäktarna. 

-Jag har jobbat som distriktssköterska så friskvård ligger mig varmt om hjärtat. Redan på den tiden använde jag WW ViktVäktarna till mina patienter. WW ViktVäktarna känns som ett hållbart alternativ, och det enda som kan erbjuda ett helhetskoncept.