Våra medlemmar - Se hur andra lyckats | WW ViktVäktarna

Inspireras av våra fantastiska medlemmar

Så lyckades de med sin hälsoresa!

Vår härliga ambassadör!

Det är ännu roligare att vara två!

Varför inte göra viktminskningsresan tillsammans med någon? Det blir både lättare och roligare. Du som redan är medlem kan värva dina vänner. Det blir win win! För varje vän som blir medlem får du en kostnadsfri månad på ditt medlemskap och din vän får 50% rabatt!

Gör som så många andra!

I 50 år har vi hjälpt miljontals svenska medlemmar att gå ner i vikt och leva ett hälsosammare liv. Idag har vi över 100 000 aktiva medlemmar runt om i Sverige. Våra medlemmar är levande bevis på att ViktVäktarna® fungerar. Det finns nästan lika många sätt som det finns medlemmar - vårt flexibla program går att anpassa oavsett vilken livsstil du har.

Bli en del av vårt community och få stöd och tips från andra medlemmar. Med ViktVäktarna är du aldrig ensam. Här kan du läsa och låta dig inspireras – kan de så kan du!

WW-podden

Säsong 7 är här!

Karin Nileskog, kostexpert på ViktVäktarna, fortsätter under denna säsong av WW-podden att träffa våra fantastiska medlemmar runt om i Sverige. Att få prata med och inspireras av alla dessa härliga människor är otroligt kul och spännande. Vi hoppas att du vill hänga med och lyssna på alla deras unika resor mot ett hälsosammare liv.