När du nått din målvikt blir du

Guldmedlem

När du har nått din målvikt förtjänar du att hålla vikten. Därför erbjuder vi exklusivt för våra medlemmar ett guldmedlemskap. Då får du fortsatt stöd när du behöver det, helt kostnadsfritt. Dina chanser för att hålla vikten ökar eftersom du hela tiden har något att falla tillbaka på om kilona börjar dra iväg igen. 

Hur blir jag guldmedlem?

När du har nått din Målvikt ska du följa jämviktsprogrammet för att stabilisera och lära dig att hålla din vikt. Jämviktsprogrammet pågår under 6 veckor och om du går på möten följs du upp av din coach för att kontrollera att din vikt stabiliseras. Under jämviktsprogrammet får du ett högre SmartPointsantal per dag och fortsätter att njuta veckovis av din Veckobonus. Efter jämviktsprogrammet blir du som går på möten guldmedlem och belönas då med en guldstjärna. Du får sedan en ny guldstjärna varje år som ett bevis på att du fortfarande håller din hälsosamma vikt.

Vad får jag?

Att vara Guldmedlem innebär att man kostnadsfritt kan komma och väga sig, få material samt delta i veckans möte så länge du ligger max 2 kg över din målvikt och om det gått färre än 10 veckor sedan du senast besökte ett möte. Du kommer dessutom att belönas med en ny guldstjärna för varje år som vikten bibehålls! Men vi vet att vägen till att bli Guldmedlem inte alltid är lätt och efter det hårda jobbet som du har lagt ner för att komma i mål så förtjänar du beröm och ompyssling. När du blir Guldmedlem på ett möte, får du ett värdebevis från din coach för en avkopplande behandling på en salong nära dig. Så blicka framåt mot den dagen!