Guldmedlemskap | WW ViktVäktarna

Guldmedlem

När du har nått din målvikt förtjänar du att hålla vikten. Därför erbjuder vi exklusivt för våra medlemmar ett guldmedlemskap. Då får du fortsatt stöd när du behöver det, helt kostnadsfritt. Dina chanser för att hålla vikten ökar eftersom du hela tiden har något att falla tillbaka på om kilona börjar dra iväg igen. 

Hur blir jag guldmedlem?

Du kan endast bli Guldmedlem om du är Coach + Digital-medlem. När du har nått din Målvikt ska du följa jämviktsprogrammet för att stabilisera och lära dig att hålla din vikt. Jämviktsprogrammet pågår under 6 veckor och om du går på möten följs du upp av din coach för att kontrollera att din vikt stabiliseras. Under jämviktsprogrammet får du ett högre SmartPointsantal per dag och fortsätter att njuta veckovis av din Veckobonus. Efter jämviktsprogrammet blir du som går på möten guldmedlem och belönas då med en berlock. 

Inspireras av andra
Coach+Digital-medlemmar!

Vad får jag?

Att vara Guldmedlem innebär att man kostnadsfritt kan komma och väga sig, få material samt delta i veckans möte så länge du ligger max 2 kg över din målvikt. Men vi vet att vägen till att bli Guldmedlem inte alltid är lätt och efter det hårda jobbet som du har lagt ner för att komma i mål så förtjänar du beröm. När du blir Guldmedlem, får du en fin WW ViktVäktarna berlock som bevis på ditt engagemang. Snart är du också där!