Kickstarta din viktminskning med Starta lätt

Läs mer

leila
Weight Watchers 360

Vi finns med dig överallt, alltid

Vi vet att mat bara är en del av din viktminskningsframgång. Att vara aktiv, hälsosamma vanor, stöd och smarta matval är alla viktiga delar i det som kan ge dig verklig, bestående framgång.

För att göra det enkelt för dig har vi tagit fram 360°metoden, med redskap och tips som ska hjälpa dig nå din framgång. När det gäller maten har vi fortfarande vårt ProPoints® program som låter dig äta det du gillar och ändå gå ner i vikt.

  ProPoints® programmet ►Bra matval ►
  iphone

  Du har vårt stöd

  Visste du att du har åtta gånger större chans att nå 5% viktnedgång med ViktVäktarnas metod än att försöka gå ner i vikt på egen hand*? Vårt flexibla program låter dig äta riktig mat och det gör ViktVäktarna till en metod som fungerar för alla. Du väljer själv om du vill gå på möten eller följa programmet helt online - välj det som passar ditt liv.

  • Få personligt stöd eller gå ner i vikt helt online
  • Redskap och mobila appar som hjälper dig hålla koll
  • Lär dig göra hälsosamma val, långt efter att du nått ditt mål
  ViktVäktarna All Inclusive ►ViktVäktarna Online ►
  Sofia
  Sofia, 26, Gått ner 20,7 kg*

  Det finns igen "typisk" medlem

  Vi har varit med i över 40 år men det betyder inte att vi är kvar i det förgångna. Vi har den senaste forskningen i ryggen och vårt program fungerar för dig - oavsett vem du är eller hur du lever ditt liv.
  “Det var min mamma som sa att ViktVäktarna skulle passa mig. Hon har själv varit med i ViktVäktarna och vet att det fungerar. Jag tänkte ”dit går väl bara gamla människor” – men så fel jag hade!”
  *Gå ner upp till 1 kilo i veckan med ViktVäktarna. close
  Ninni
  Ninni, 36, Gått ner 12 kg*

  Gå ner i vikt på ditt sätt

  Lever du ett hektiskt liv, med oregelbundna tider och inget fast schema? Vårt kostprogram hjälper dig göra de bästa valen oavsett om du lagar maten själv eller låter någon annan göra det åt dig.
  “Jag bestämde mig för ViktVäktarna eftersom jag visste att man inte behövde lägga om sin livsstil helt. Dessutom passar Onlinetjänsten mitt oregelbundna arbetsliv då jag inte kan passa samma tid varje vecka.”
  *Gå ner upp till 1 kilo i veckan med ViktVäktarna.close
  Maria
  Maria, 35, Gått ner 30 kg*

  Lev ditt liv utan förbud

  Vill du själv styra över ditt liv och din kropp? Själv välja din livsstil? Det spelar ingen roll om du är vagabond, flerbarnsmamma, affärskvinna, pensionär eller 20-åring. Vi ger dig redskapen du behöver för alla situationer, vem du än är.
  “Jag bestämde mig för att jag ville lägga om mina vanor, men inte gå på någon diet. Jag visste även att jag inte ville ha några förbud, då finns det heller inget som tar emot för att påbörja en förändring.”
  *Gå ner upp till 1 kilo i veckan med ViktVäktarna.close

  *Johnston et al. A randomized controlled trial of a community-based behavioral counseling program, The American Journal of Medicine, oktober 2013


  Hitta ett möte

   Hitta oss på: