Så fungerar ViktVäktarna

ViktVäktarnas program är framtaget för hållbar viktminskning. Vi hjälper dig från start till mål och vill stötta dig, inte bara under din viktminskning, utan även när du har nått din hälsosamma vikt. För oss är det viktigt att viktminskningen blir bestående och att du känner att du har fått hjälp att förändra din relation till mat för gott.

Weight Watchers 360

Viktminskning

Enkelt
ViktVäktarna hjälper dig att göra små förändringar och du får bland annat lära dig att prioritera och göra smartare val. Du äter dig mätt på vanlig mat, varje dag. Du kan välja att justera dina egna recept eller söka efter nya i vår stora receptbank.

Gott
På ViktVäktarna älskar vi mat, och vi tror inte att man kan lyckas i längden om man sätter upp en massa förbud för sig själv. Därför finns det i vårt program utrymme för den mat och de godsaker du verkligen gillar och vill kunna fortsätta unna dig. Du äter av det du tycker om och går ner i vikt!

Anpassbart
ViktVäktarna funkar för dig, vem du än är och vad du än gillar. Älskar du kolhydrater? Det går bra! Vill du skippa lättprodukter? Inga problem. Hos ViktVäktarna finns inga ”måsten”. Vi ger dig redskapen, du väljer hur du använder dem och vad du äter.

Flexibelt
Det finns två sätt att följa programmet – du väljer det sätt som känns bäst för dig. Pro-Points dag; du väljer bland all mat och dryck och räknar av värdet för det du äter från din personliga ProPoints® budget. Mättande dag; du väljer bland en lista över den allra nyttigaste maten och äter till du är mätt. Med mättande dag behöver du inte väga, mäta eller räkna.

  Bra matval ►
  iphone

  Sätt igång!

  ViktVäktarna fungerar. Och det kan fungera för dig. Vanlig mat, i kombination med en realistisk syn på viktminskning, gör att vem som helst kan gå ner i vikt med oss. I över 40 år har vi hjälpt massor av människor att gå ner i vikt. Visste du att du har åtta gånger större chans att nå 5% viktnedgång med ViktVäktarnas metod än att försöka gå ner i vikt på egen hand*?

  Du bestämmer själv om du vill gå på möten och få personligt stöd av en coach eller om du vill följa programmet helt online - välj det som passar dig och din livsstil bäst.

   ViktVäktarna All Inclusive ►ViktVäktarna Online ►
   Sofia
   Sofia, 26, Gått ner 20,7 kg*

   Det finns igen "typisk" medlem

   Vi har varit med i över 40 år men det betyder inte att vi är kvar i det förgångna. Vi har den senaste forskningen i ryggen och vårt program fungerar för dig - oavsett vem du är eller hur du lever ditt liv.
   “Det var min mamma som sa att ViktVäktarna skulle passa mig. Hon har själv varit med i ViktVäktarna och vet att det fungerar. Jag tänkte ”dit går väl bara gamla människor” – men så fel jag hade!”
   *Gå ner upp till 1 kilo i veckan med ViktVäktarna. close
   Ninni
   Ninni, 36, Gått ner 12 kg*

   Gå ner i vikt på ditt sätt

   Lever du ett hektiskt liv, med oregelbundna tider och inget fast schema? Vårt kostprogram hjälper dig göra de bästa valen oavsett om du lagar maten själv eller låter någon annan göra det åt dig.
   “Jag bestämde mig för ViktVäktarna eftersom jag visste att man inte behövde lägga om sin livsstil helt. Dessutom passar Onlinetjänsten mitt oregelbundna arbetsliv då jag inte kan passa samma tid varje vecka.”
   *Gå ner upp till 1 kilo i veckan med ViktVäktarna.close
   Maria
   Maria, 35, Gått ner 30 kg*

   Lev ditt liv utan förbud

   Vill du själv styra över ditt liv och din kropp? Själv välja din livsstil? Det spelar ingen roll om du är vagabond, flerbarnsmamma, affärskvinna, pensionär eller 20-åring. Vi ger dig redskapen du behöver för alla situationer, vem du än är.
   “Jag bestämde mig för att jag ville lägga om mina vanor, men inte gå på någon diet. Jag visste även att jag inte ville ha några förbud, då finns det heller inget som tar emot för att påbörja en förändring.”
   *Gå ner upp till 1 kilo i veckan med ViktVäktarna.close

   Guldmedlem

   När du har gått ner i vikt och under jämviktsprogrammet lärt dig att hålla din nya vikt har du fått kunskap och insikt i hur det är att leva sitt liv på en hälsosam vikt. Detta är en kunskap som du bär med dig resten av livet så att din nya vikt blir bestående.

   Går du på våra möten, har du möjlighet att bli guldmedlem när du har nått din målvikt och genomfört jämviktsprogrammet under 6 veckor. Som guldmedlem är du fortsatt välkommen på möten och du går gratis så länge du håller dig inom max 2 kg över din målvikt och besöker oss minst var 10:e vecka. Du får fortsatt stöd och support från oss och du får som alla andra medlemmar ta del av allt nytt programmaterial.

    *Johnston et al. A randomized controlled trial of a community-based behavioral counseling program, The American Journal of Medicine, oktober 2013


    Hitta ett möte

     Hitta oss på: