Så gör du det bästa av din budget

Publicerad 12 oktober 2022

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Vill du kunna njuta av den mat och de måltidstillfällen som är viktigast för dig? Planera i förväg för att få ut det mesta av din Pointsbudget så att du kan fortsätta äta mat du gillar.

Låt oss gräva lite djupare…

Om du någon gång blockat tid i din kalender för en speciell händelse eller jobbat in några arbetsuppgifter för att kunna koppla av på semestern så vet du hur mycket smidigare allt blir när du planerar i förväg. På samma sätt kan du “reservera” Points till den mat och de måltider som är viktigast för dig under veckan och baserat på detta kan du strategiskt budgetera för det som finns kvar.

I slutändan handlar det om att hitta en balans i det du äter så att du kan fortsätta äta det som är viktigast för dig och ändå hålla dig inom din budget. Du vet säkerligen att all mat är tillåten i ViktVäktarnas program, och vi menar det! Du ska inte behöva försaka sådant du gillar. Det är inte alltid enkelt, men genom att balansera speciella händelser, vardagsmåltider och andra mattillfällen kan du leva såsom du vill och ändå gå ner i vikt. Och det är nyckeln till varaktig framgång.

Läs mer om månadens tema som handlar om hur planering kan hjälpa oss äta hälsosammare och hålla oss på banan mot mål oavsett vad som pockar på vår uppmärksamhet.