Att vara Coach hos ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Om att vara Coach hos oss

och inspirera till hälsosamma vanor

ViktVäktarna inspirerar till hälsosamma vanor för alla människor. Vi är erbjuder en effektiv metod för att uppnå en hållbar viktminskning som innebär att man får äta allt – men inte alltid.


Bygger på en vetenskapligt beprövad metod!

Det personliga programmet med Points bygger på en vetenskapligt beprövad metod med grundpelarna mat, aktivitet, mindset och sömn. Vi välkomnar alla som vill skapa en hälsosam livsstil. Efter många års erfarenhet av viktminskning har vi blivit experter på att inspirera till hälsosamma vanor – små förändringar som leder till en stor vinst. Vi använder nu vår kunskap i beteendeförändring till att handla om mer än bara vikten.

Coachens roll


När medlemmen kommer till en av våra lokaler gör coachen en Check-in där medlemmen vägs diskret och får coaching kring veckans resultat. Därefter håller coachen en workshop med olika tema. Temat rör allt från viktminskning och beteendeförändring till praktiska mat- och aktivitetstips.

Även om upplägget följer en viss plan är coachen fri att hålla ett personligt och inspirerande möte där gruppdynamiken används för att öka motivationen i gruppen.

Två sätt att följa programmet

I ViktVäktarnas medlemskap Premium erbjuder våra inspirerande coacher medlemmarna pepp, tekniker och användbara strategier för viktminskning. Detta sker antingen via fysiska eller livesända workshops. Den personliga kontakten vid invägningen och att coachen själv gjort en hälsoresa är uppskattad hos medlemmarna.

Vårt medlemskap Bas rekommenderar vi för den som vill göra hälsoresan på egen hand med hjälp av WW-appen.