Vårutmaning 2023 | WW ViktVäktarna

Succén är tillbaka!

🌸Häng med på Vårutmaning 2023!


Dagarna blir längre och våren är påväg. Det är en utmärkt tid för en kickstart inför sommaren. Under fyra veckor framåt kommer vi att utmana, inspirera, peppa och motivera dig för att du ska nå dina mål. Dela ditt utmaningskort i vår Community och vinn fina priser! 🎁

#vår2023

🌸 Utmaningskort

Håll utkik! Måndagen den 24 april hittar du det första utmaningskortet i vår Community.

🌸 Såhär går det till

Att delta i ViktVäktarnas vårutmaning 2023 är enkelt!


Steg 1:

Följ vår profil @ww_viktvaktarna på Community för att ta en skärmdump och spara utmaningskorten som publiceras varje måndag 07.00, med start den 24 april.

Steg 2:

Checka av de tre veckovisa utmaningarna som står på utmaningskorten för respektive vecka och ta en printscreen.

Steg 3:

Lägg in bilden på utmaningskortet där du checkat i alla boxar samt om du gjort extrautmaningen (som står längst ner på varje kort) lägger du upp en bild på den också i Community och använd taggen #vår2023.

Tips!

Ju fler veckor du utför utmaningarna och publicerar med hashtagen #vår2023, desto större chans har du att vinna en Fitbit Versa 4 efter tävlingsperiodens slut.

Vinnare:

Varje tisdag utser vi fem lyckliga vinnare av ett presentkort på GoGift värt 500 kronor. I slutet av tävlingsperioden kommer alla inlägg med hashtag #vår2023 vara med i en tävling där vinsten är en Fitbit Versa 4 (värd ca 2400 kronor).

Se nedan hur du sparar och fyller i utmaningskorten.


🌸 Priser

Varje tisdag utser vi fem vinnare som publicerat sitt ifyllda utmaningskort på Community med hashtagen #vår2023 som vinner ett presentkort på GoGift värt 500 kronor.

Efter tävlingsperiodens slut kommer vi dessutom att utse en lycklig vinnare som får en Fitbit Versa 4 (värd ca 2400 kronor).

Vanliga frågor

Alla medlemmar kan anta utmaningen, sålänge du har tillgång till appen kan du vara med och tävla.


Vinterutmaningen startar måndagen den 24 april och pågår fram till söndagen den 13 maj klockan 23:59.


Utmaningskorten postas varje vecka i vårt Community i WW-appen.


Steg 1:

Ta en skärmdump på utmaningskortet som delas i Community.

Om du använder iOS kan du även spara ner bilden genom att trycka ditt finger på bilden och välja Spara i bilder.

Steg 2:

iOS: Öppna bilden i Bilder. Tryck på Ändra uppe i högra hörnet, välj pennan (uppe i högra hörnet) och tryck därefter på krysset (nere i vänstra hörnet) och välj Text. Nu kan du lägga in dina svar i rutorna, använd emojis eller vanlig text. Tryck sedan på Klar två gånger, så sparas bilden i ditt bildarkiv.

Android: Öppna skärmavbilden från ditt bildarkiv. Använd funktionerna längst ner i bild för att redigera ditt foto. Ändra storleken till en fyrkant, lägg till text och använd pennan för att checka av alla boxarna. Spara sedan.

Alternativt kan du öppna bilden i en bildbehandlingsapp och göra dina ändringar där.

Steg 3:

Posta ditt ifyllda utmaningskort i Community och använd hashtag #vår2023 där du skriver text till ditt inlägg.

Du är klar! När du gjort ditt inlägg är du med och tävlar i veckans utmaning. Glöm inte att dela dina erfarenheter och utmaningar under veckan genom att använda samma hashtag.


Du kan posta hur många i(olika) nlägg du vill med hashtag #vår2023. Ju fler inlägg du gör, desto större chans att vinna.


De veckovisa vinnarna presenteras nästkommande vecka på tisdagar i Community.

De veckovisa priserna kommer att skickas ut kontinuerligt och slutpriset när Vårutmaningen är slut.


Varje vecka utser vi fem vinnare som får 500 kronor i presentkort på GoGift.

När Vårutmaningen är slut kommer alla poster med hashtagen #vår2023 delta i en tävling där en vinnare får en Fitbit Versa 4 (värd ca 2400 kronor)