Allt om mittWW

Allt du behöver veta om vårt program - samt hur du kommer åt vårt personliga frågeformulär som matchar dig till den bästa planen för dig.

Allas behov är olika när det kommer till viktminskning. Vad som fungerar bra för en person kanske inte fungerar lika bra för någon annan. Därför erbjuder vi för första gången mer än ett sätt att följa vårt program. Precis som tidigare får du en personlig SmartPointsbudget som baseras på ålder, vikt, längd och kön men nu kan vi även matcha dig till en anpassad plan för dig. Och om du skulle känna att den inte passar dig, så kan du enkelt byta plan!

Alla planer är lika effektiva för viktminskning - den som passar din livsstil bäst är den som fungerar bäst för dig. 

 

Vad är det nya med mittWW?

Du som blir ny medlem på WW ViktVäktarna börjar med att svara på ett vetenskapligt och beteendebaserat frågeformulär som ställer en rad frågor om dina matpreferenser, aktivitetsnivå, livsstil och inställning till viktminskning. Baserat på dina svar matchar vi dig med en plan som passar dig bäst - Grön, Blå eller Lila.

 

Om du är en nuvarande medlem så är du redan en expert på dig själv och WW ViktVäktarnas program och vad du behöver för att lyckas. Aldrig tidigare har du kunnat välja hur du vill följa WW ViktVäktarna. Nu har du chansen att prova en helt ny plan - Grön eller Lila - eller så stannar du på WW Flex som nu kallas Blå. Och vill du byta plan gör du det enkelt i WW-appen. 

Vi presenterar mittWW!

Med vårt mest personligt anpassade program, som är baserat på vetenskap, kan du känna dig trygg med att du är på rätt väg. Du kommer följa en plan som ger dig vad din kropp behöver och du kommer inte behöva gå hungrig. Beprövade beteendetekniker finns här för att hjälpa dig att bygga livsförändrande vanor och nå dina mål. Du kommer att äta bättre, röra dig mer, och ändra tankesätt till “jag kan det här”. Allt detta är viktigt, för att vi på WW ViktVäktarna tror på mer än bara viktminskning. Det handlar om att nå framgång som varar i längden.

Läs mer om SmartPoints >>

Programmet mittWW ger dig frihet och flexibilitet eftersom det tar hänsyn till dina behov och tilldelar dig den plan som passar din livsstil bäst.

 

Hur fungerar mittWW?

Varje plan har en balans av SmartPoints och NollPointsmat: 

Grön har en större SmartPointsbudget och 100+ NollPointsmat som inkluderar frukt och grönsaker. 

Blå har en måttlig SmartPointsbudget och 200+ NollPointsmat som inkulderar frukt, grönsaker och proteinrika livsmedel. Om detta känns bekant så är det för att det är samma som WW Flex. 


Lila har en mindre SmartPointsbudget och 300+ NollPointsmat som inkulderar frukt, grönsaker, proteinrika livsmedel och fullkornsprodukter. 

 

Hur har mittWW utvecklats?

Det tog nästan 2 år att utveckla mittWW. Det är baserat på undersökningar om vad medlemmar vill och behöver ha för att lyckas, tillsammans med insikter och trender från runt om i världen. Vi samarbetade sedan med vårt globala vetenskapsteam för att se var dessa trender överlappar med vetenskap. Alla tre planerna är beprövade och testade med nästan 20 000 medlemmar globalt genom intervjuer, koncepttester och pilotstudier och kliniska tester. 

Vad kan jag äta?

Massor! Du kommer alltid ha många olika val genom att kombinera din SmartPointsbudget med din NollPointsmat. Behöver du inspiration för att komma igång? Här finns recept för en dag

Med vilken plan går jag ner mest i vikt?

Efter 2 år av tester och undersökningar med nästan 20 000 medlemmar runt om i världen så har vi sett att medlemmar på Grön, Blå och Lila uppnått lika bra viktminskning. Ingen plan är bättre än någon annan - de är bara flexibla på olika sätt. En del tycker att en lång NollPointslista fungerar bäst för dem. Andra vill istället en större SmartPointsbudget. Den som är bäst är den som ger dig mest flexibilitet eftersom det är den som kommer att fungera bäst med din livsstil. 

 

Kan jag byta plan om jag vill?

Absolut! Vi rekommenderar dock att följa en plan i två veckor innan du byter. Det beror på att det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt sätt att äta. Vår forskning visar att två veckor är en bra tidsperiod för att anpassa sig till något nytt. Om du bestämmer dig för att byta kan du göra det i Inställningar.