Om programmet

Gå ner i vikt med WW-appen

Med vår hyllade app har du allt du behöver för att lyckas.

I våra alltmer digitaliserade liv så gör vi det mesta online. Shoppar, betalar fakturor och umgås - saker som förr krävde att vi träffades kan nu göras med ett klick, var vi än befinner oss. 

Vårt Digitala medlemskap innebär att du sköter din viktminskning helt online, men WW-appen ingår även i alla våra medlemskap. Här får du fyra exempel på hur våra digitala verktyg hjälper dig att gå ner i vikt:

1. WW-appen är enkel att använda

Med WW-appen har du programmet med dig var du än befinner dig. Regga mat, aktivitet, sömn och vikt och hitta SmartPointsvärden för mat med streckkodsläsaren när du handlar mat. Synka din aktivitetsenhet eller smartvåg till ditt konto, lyssna på guidade mindsetövningar, träna med FitOn m.m.

2. Över 4000 recept

Du får tillgång till nyttiga, goda och lättlagade recept som är indelade i olika kategorier för att du enkelt ska hitta något som passar dig. Dessutom hittar du SmartPointsvärden för restaurangmat i appen. 

3. Community för våra medlemmar

Community är vår sociala plattform, endast för våra medlemmar. Här delar våra medlemmar tips och peppar varandra. Följ andras framgångar och dela med dig av dina egna. Här hittar du garanterat motivationen! Dessutom kan du hitta Communitygrupper med likasinnade. 

4. Information om programmet och tips för att lyckas

I appen hittar du massor av information om hur du följer programmet, praktiska tips etc. Lyssna på guidade mindsetövninga eller träna hemma med FitOn.