Medlemskap - Aktuella priser | WW ViktVäktarna

Ett program helt anpassat för dig!

Från 229 kr/månad!

Digital
Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår prisbelönta app.

Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program går ner upp till 1 kg i veckan

Medlemmar hos WW ViktVäktarna går ner 2x mer i vikt än de som gör det på egen hand.*

*Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program går ner upp till 1 kg i veckan.

Vårt personliga program!

Undrar du något? Vi har svaren!

Till skillnad från andra viktminskningsprogram, tittar vi på kalorier och komplexa näringsvärden och skapar en enda lättförståelig siffra: ett Pointsvärde. Din unika budget och NollPointslista skapas för att du ska kunna äta mat du gillar. Nu kan du också tjäna Points för att du ska bli belönad för goda vanor och fortsätta med dem! Det blir enkelt och roligt att följa vårt program!


Allt! Vi lovar, ingenting är förbjudet. När du går med hos oss får du göra ett frågeformulär för att du ska få en unik budget och en unik NollPointslista. Du kan äta vad du vill, och du behöver inte gå hungrig eftersom du alltid kan använda din NollPointsmat utan att använda din budget.


Det finns bra NollPointsalternativ och massor av recept för dig som är vegan eller vegetarian.


När det kommer till att äta hälsosamt, är det inte bara kalorier som spelar roll. PersonligaPoints tar också hänsyn till protein och fibrer och skiljer på naturligt och tillsatt socker såväl som på omättat och mättat fett. Din Pointsbudget är unik och kommer guida dig till att äta hälsosamt så att du både går ner i vikt och mår bra. Du behöver bara äta, registrera och gå ner i vikt.


Du planerar din mat och dryck, du kan ta del av över 4000 recept, restaurangmat från kända matkedjor, en streckkodsläsare (för att göra det enkelt!), träningsvideos, Veckans check-in, ett eget Community med pepp och stöd och mycket mer. Appen ingår i alla medlemskap!


Det är helt upp till dig. Du kan delta i workshops fysiskt hos en coach eller digitalt via Zoom, då också med en coach. Så du kan helt enkelt välja vad som passar dig bäst. Vi har olika medlemskap för att alla ska kunna välja sitt sätt- oavsett om du vill göra det helt själv eller få stöd av en coach.


Våra coacher är experter på vårt program och kan ge dig det stöd du behöver, när du behöver det. Du väljer om du vill besöka en fysisk workshop eller delta i en livesänd workshop via Zoom. Deras stöd kommer hjälpa dig att nå dina mål.


Fortfarande osäker vilket medlemskap som passar dig?

Ta reda på några enstaka minuter med vårt hälsoquiz!

*12 månaders randomiserad studie i flera länder. Jämförelse av viktminskning mellan WW ViktVäktarnas program och ett "Gör det själv" upplägg där en informationsguide tillhandahölls. Under granskning. Finansierat av WW International, Inc.