Friskvårdsbidrag | WW ViktVäktarna

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Har du friskvårdsbidrag? Då kan du använda det till ett medlemskap hos oss på WW ViktVäktarna. Vi hjälper dig att gå ner i vikt, äta hälsosammare och röra på dig mer. Din viktminskning kommer göra dig friskare, piggare och starkare. Det blir lättare att klara av vardagen helt enkelt, så passa på att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Är ni flera kollegor som är intresserade? Vi kan ge ert företag en helhetslösning!

Friskvårdsbidrag - Vi ger dig 30% rabatt!

Digital

Gör hälsoresan på egen hand med hjälp av verktygen i vår hyllade app.

Coach + Digital

Du deltar i workshops med coach samt får tillgång till vår app. Vårt bästa medlemskap!

Digital

Gör hälsoresan på egen hand med hjälp av verktygen i vår hyllade app.

Coach + Digital

Du deltar i workshops med coach samt får tillgång till vår app. Vårt bästa medlemskap!

Så här gör du:

Steg 1 

Kolla om din arbetsplats är ansluten till friskvårdsportaler som: WellnetSöderberg & PartnersBenify eller ePassi . Isåfall är det bara att registrera dig på respektive sida.

Steg 2

Bli medlem på WW ViktVäktarna direkt och få 30% rabatt som friskvårdsförmån. Erbjudande finner du på denna sida.

Steg 3

Du är redan medlem men önskar få ut kvitto klicka här för att skriva ut eller kontakta vår kundservice på 010 110 43 43 så hjälper de dig. 

Friskvårdsportaler knutna till WW ViktVäktarna

Vad är friskvårdsbidrag?

De flesta arbetsgivare arbetar förebyggande i hälsofrågor och friskvårdsbidraget är en av flera förmåner som arbetsgivaren kan erbjuda sina medarbetare. Företag och organisationer har möjlighet att ge skattefri friskvård och motion till sina anställda i syfte att öka välmåendet bland de anställda och företagets attraktionskraft.

Hur mycket får jag i friskvårdsbidrag?

Arbetsgivaren bestämmer friskvårdsbidragets storlek (max 5000kr). Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

Vad godkänns som friskvård?

WW ViktVäktarna är en av de friskvårdsaktiviteter som Skatteverket godkänner som friskvård, men sedan januari 2018 så är det är arbetsgivaren som bestämmer vilka friskvårdsaktiviteter som företaget accepterar. Dessutom måste all personal inom företaget erbjudas förmånen. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats. 

Hur kan jag ta del av friskvårdsbidraget?

På vissa arbetsplatser lägger du själv ut pengarna för att sedan få pengar tillbaka mot uppvisande av kvitto, och på andra arbetsplatser använder man kuponger eller checkar. Kolla med din chef vad som gäller på din arbetsplats.

Enligt Expervalet är WW ViktVäktarna 1 av de 100 bästa sätten att utnyttja sitt friskvårdsbidrag!

Wellness at Work - För företag

Friskvårdsbidraget kan med fördel användas till Wellness at Work - WW ViktVäktarnas helhetslösning för företag. Låt våra hyllade Wellness Coacher coacha dig och dina kollegor till en sundare livsstil på er arbetsplats.