Katie fortsatte att njuta av livet

Eftersom det inte är några problem att fortsätta äta på restaurang, kunde Katie njuta av utekvällar samtidigt som hon strävade mot sina nya mål.
Publicerad 21 januari 2019

Katie, -4 kg

Medlem hos ViktVäktarna® i USA

- Efter college försökte jag bli hälsosammare på egen hand, men jag lyckades inte hålla fast vid mina nya vanor. Vad som till slut fick mig att ta beslutet var när jag var tvungen att köpa en ny kostym till en viktig konferens. I butiken hade jag problem med att komma i deras största storlek. Redan nästa dag upptäckte jag att det fanns en WW Studio tvärs över gatan från mitt kontor, jag gick dit senare den veckan.

Att få sin pojkvän ombord

- När jag gick med i ViktVäktarna berättade jag för min pojkvän att jag ville ändra min livsstil och jag var inte säker på hur han skulle reagera. Tidigare när han hade försökt gå ner i vikt, hade han varit tvungen undvika sociala sammanhang eftersom det inte passade med hans nya livsstil. Men när jag förklarade SmartPoints® för honom sa han: "Så är det som ett videospel?" Det tog bort pressen och han stöttade mig under hela resan.

Non-stop support

- Community är som en Wellness Workshop i fickan, det är alltid tillgängligt. Så om du behöver hjälp eller stöd kan du alltid skriva där eller bara bläddra runt för lite motivation. Även att gå på workshops är verkligen till hjälp för att få utbyta erfarenheter med andra medlemmar. Vi gråter tillsammans, vi skrattar tillsammans. Det är verkligen ett stöd. Jag har också lärt mig att experimentera mer med matlagning, prova nya recept från andra medlemmar, som att använda zucchininudlar istället för pasta.

Hur Katies framgång med ViktVäktarna har förbättrat hennes liv

Att äta ute gjorde det enkelt
- Vad jag älskar med ViktVäktarna är att jag kan vara med i vilka sociala sammanhang jag vill, som t ex äta på restaurang med min pojkvän. Jag har så mycket frihet att de flesta inte ens vet att jag är med i Viktväktarna. Jag brukar kolla upp menyn innan jag går ut för att äta så jag vet vad jag ska beställa och hur det kommer att fungera med min budget. Det passar in i mitt liv och det är något jag älskar med programmet!

- Att bli hälsosammare och lägga till träning i mitt liv har gjort att jag känner mig mycket mer trygg med min kropp. Du har bara en - så du får ta hand om den. Innan kände jag att jag var i en kropp som inte kändes som min, men nu är jag starkare - fysiskt och känslomässigt. Jag klarar av att genomföra halvmaraton, och jag känner mig nöjd när jag går ut och träffar nya människor.