Louise -31 kg

"Min coach Anna-Lena peppar och motiverar mig, känslan efter att ha vägt mig och träffat henne är fantastisk."
Publicerad 15 oktober 2021

Louise har tränat hela sitt liv, och har alltid varit noga med vad hon äter. När hon skadade knät och därför fick sluta träna fotboll tappade hon även motivationen för att äta bra. Detta ledde till en snabb viktuppgång som gjorde hennes jobb som simlärare tyngre och jobbigare. När hon fick tips om ViktVäktarna® bestämde hon sig för en provperiod, och numera är hennes onsdagskvällar alltid uppbokade för workshop.

- Jag visste redan från början att jag ville gå hos en coach, jag äger ingen våg själv men jag vill göra bra val och känner mig motiverad när jag ska gå till Anna-Lena.

En snackis i lunchrummet

När hon såg sin kollegas viktnedgång blev hon inspirerad och redan efter sin första workshop kändes det helt rätt.

- Anna-Lena peppar och motiverar mig, känslan efter att ha vägt mig och träffat henne är fantastisk. Hon och de andra medlemmarna ger mig tips och idéer och det blir bra diskussioner i gruppen, säger Louise.

ViktVäktarna har blivit en snackis i lunchrummet, kollegorna delar med sig av tips och recept varje dag. Flera av Louise kollegor har blivit medlemmar i ViktVäktarna och numera serveras frukt på jobbmötena, istället för fika som tidigare.

Kan fortsätta leva sitt sociala liv

- ViktVäktarna passar mig så bra, jag kan fortsätta leva mitt sociala liv och äta “vanlig mat”. Jag registrerade mig för programmet några dagar innan min födelsedag och på kalaset serverade jag olika pajer hämtade från ViktVäktarnas recept. De uppskattades av alla, berättar hon.

Louise nu och då:

Kan springa igen

Numera går Louise långa promenader varje dag med sin hund, grupptränar med sin kompis en gång i veckan och har även tagit upp löpningen igen.

- Jag sprang endel när jag var liten men när skadan kom gav jag upp det. Nu springer jag igen och det känns fantastiskt. Viktnedgången har gjort att jag inte alls känner av skadan i mitt knä.

Louise viktnedgång har gått fort, hon blev medlem i ViktVäktarna i början av mars 2021 och har i oktober gått ner 31,5 kg.

- När jag tittar på foton på mig själv från förra sommaren känns det så overkligt att det är jag. Det tar tid att landa i den stora förändringen på så kort tid. Nu har jag antingen 4,5 eller 6,5 kg kvar att gå ner. Jag har inte bestämt mig för vilket ännu utan vill känna in hur det känns, säger Louise.

Även arbetsdagarna blir enklare

Fördelarna är många, jobbet som simlärare går mycket enklare utan extrakilona och Louise, som även har ett stort modeintresse har fått ett nytt projekt:

- Jag har gått från storlek 44-46 till 36-38 så jag har fått shoppa en helt ny garderob. Numera kan jag dessutom handla i alla butiker, det är så roligt, avslutar Louise.

🍌 Louise mellanmålstips!

Blanda keso, banan och ägg i en miniform - och toppa med färska bär eller nötter. Ett perfekt mellanmål som smakar ostkaka!

Våra medlemskap

Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.