Malin, -22 kg

Malin har fått sju andra att gå med!
Publicerad 11 mars 2019

Malin, -22 kg

Två barn inom loppet av 18 månader. Gå på kryckor på grund av foglossning. Kraftig viktuppgång vid båda graviditeterna. Det blev mer än nog för Malin för ett år sedan.

- Faktum är att jag redan från början fasade för att bli gravid, just av rädslan för att gå upp så mycket i vikt! Efter första graviditeten fick jag inte heller lov att röra på mig för mycket eftersom jag hade så svår foglossning. Jag kände att jag bara måste gå ner i vikt, för min kropps skull. Så tre veckor efter mitt andra barn fötts gick jag på min första workshop.

Det gick lättare än Malin hade förväntat sig. Efter 11 månader med ViktVäktarna® har hon tappat 22 kg.

- Det känns helt otroligt, jag kan knappt fatta det! Jag hade tänkt gå ner ungefär till mittemellan min normalvikt och min inskrivningsvikt. Jag satte upp små delmål på 5 kg i taget. Men det gick helt klart över förväntan, och nu är jag så nöjd med den vikt jag har idag. Framför allt mår jag så mycket bättre!

Malin, nu och då
Malin nu
Malin nu
Malin då
Malin då

Inspirerar sin omgivning

Redan efter tre månader kände Malin att hon klarade att följa programmet på egen hand och gick därför över till medlemsskapet Digital. Inte nog med att hon inspirerat sju andra personer i sin omgivning att gå med, hon fungerar dessutom som coach till sin väninna.

- Jag har fått höra att jag är en stor inspiration för andra. Jag trivs så bra med det att jag har funderat på att utbilda mig till Wellness Coach hos ViktVäktarna!

Malin menar att det är A och O att det finns en stöttande omgivning, och att det går så mycket lättare när man har någon att diskutera med och som hjälper en att få in rutinerna i den sunda livsstilen.

- Det är all pepp som har gjort att jag har lyckats, framför allt från min man men även från en nära vän. Det kan vara otroligt tufft vissa stunder när man tvivlar och undrar om man någonsin ska gå i mål.

Krämiga såser finns kvar på menyn!

En oväntad bonus för Malin blev all den goda maten som hon upptäckt i ViktVäktarnas app.

- Innan lagade jag i princip aldrig mat, men nu gör jag det ofta - till min mans stora förtjusning! Vi äter så varierat nu jämfört med innan. Korv och makaroner, till exempel, det var standard när jag var singel. Jag testar gärna nya recept och har upptäckt att det faktiskt går att laga riktigt god mat med fyra-procentiga, krämiga mejeriprodukter!

Malins ViktVäktarfavoriter

Butternutpumpa ersätter ofta potatisen, men pommes i ugnen istället för fritösen är alltid en hit till festliga tillfällen. Från ViktVäktarnas app tipsar Malin om de här goda och enkla recepten.