Morgane, -25 kg

-Nu är jag en av de snabbaste spelarna i mitt lag och kan spela en hel fotbollsmatch, innan var jag tvungen att ta en paus var 15:e minut!
Publicerad 22 maj 2019

Morgane, -25 kg

Medlem ViktVäktarna® Frankrike

Morgane’s varför: när jag var en liten flicka hade jag en aktiv och sportig livsstil. Jag brukade till exempel gå på promenader med mamma och pappa, springa och cykla. Vi brukade också gå på fotbollsmatcher tillsammans. Tyvärr gick min pappa bort. Att ta kontroll över mitt liv och anamma en hälsosam livsstil ser jag som det bästa sättet för att hedra honom.

Balansera sina måltider

Jag brukade äta mycket färdigrätter. Så det var mestadels processad mat. Det är svårt att ha en balanserad kost med den typen av mat. Nu försöker jag laga mat och balansera mina måltider. Jag vet att om jag äter en stor lunch så försöker jag äta en lättare middag, då äter jag mer grönsaker. Jag försöker också balansera min tallrik med protein, kolhydrater och grönsaker. Steg för steg lär man sig vilken typ av mat som är bättre med tanke på socker och fett, och vilken mat man ska välja i första hand. Men man lär dig också att tack vare programmet så kan man äta allt!

Friheten att välja

Det jag tycker är bäst med ViktVäktarnas program är att inget är förbjudet. Inget är omöjligt, man kan till och med äta snabbmat om man vill. Men då måste man såklart balansera resten av  dagens eller veckans måltider. Man justerar för att kunna njuta ibland.

Det handlar helt enkelt om att kunna hantera sina matval. Det är det som gör att man går ner i vikt och inte går upp igen. Det gör det också lättare när man går ut på middag med vänner eller när man har familjen hemma på lunch. Man kan laga vilket ViktVäktarna recept somhelst och alla kommer älska det. Det är mycket mindre restriktivt än alla andra dieter som förbjuder viss mat.

Morgane, nu och då
Medlemmar-Morgane
Medlemmar-Morgane
Medlemmar-Morgane
Medlemmar-Morgane

Fotbollsspelare igen

När jag bestämde mig för att börja leva hälsosamt sa jag till mig själv att satsa på maten men också att jag ska börja träna igen. Det kändes naturligt att välja fotboll eftersom jag alltid har älskat den sporten. Jag  kollade mycket på fotboll med min pappa och min partner gillar också fotboll. Jag tränar två gånger i veckan, på onsdagar och fredagar, och dessutom matcher på söndagar.

Nu kan jag spela en hel match, tidigare var jag tvungen att ta en paus och sätta mig på bänken var 15:e minut. Jag är en av de snabbaste spelarna i mitt lag och jag måste erkänna att jag inte trodde det skulle vara möjligt.