Niklas gick ner 41 kg med ViktVäktarna®-appen

-I appen finns allt jag behöver - jag håller koll på maten och får stöd i Community.
Publicerad 26 mars 2020

Niklas varför

Niklas hade fått för mycket av det goda och insåg att det var dags att ta hjälp. 

-Jag vill känna mig snygg och passa i finskjortan igen. 

ViktVäktarna blev ett enkelt val eftersom han bara hade hört bra saker om metoden. 

-Jag brukade träna tidigare och gick ner 10kg, men sen stod det still. Då gav jag upp lite på träningen och satsade mer på att förändra min kost.

Fokuserar på NollPointsmaten

För Niklas som jobbar som säljare blir det mycket tid på resande fot. Med den Blå planen får han den flexibilitet som han behöver för att få det att fungera med sin livsstil. 

-Jag väljer gärna att äta NollPointsmat till frukost, och kan även äta en lunch med låga points. Då har jag många SmartPoints över till middagen då jag gärna äter en rejälare middag med min sambo.

Niklas, nu & då
Niklas nu
Niklas nu
Niklas
Niklas

Allt som behövs i WW-appen

Niklas var till en början lite orolig för att behöva väga och mäta allt eftersom han tyckte det verkade omständigt.

-Det har varit mycket enklare än jag trodde, mycket tack vare skannern i appen. Den är underbar när jag går i matbutiker och funderar över vad något "kostar" i SmartPoints.  Även "Vad har du hemma?" är en mycket smart och hjälpsam funktion. Otroligt smidigt när jag har idétorka och inte har lust att hitta på något eget att laga. Alla recept i appen är verkligen toppen!

Även stödet och motivationen hittar han i WW-appen. 

-Community har varit väldigt peppande och det betyder mycket att få respons och bekräftelse från andra i samma situation. Jag har alltid varit en ensamseglare men gemenskapen kom liksom på köpet!

Skjortorna passar igen

För Niklas har viktminskningen bidragit med flera positiva effekter. 

-Jag känner mig piggare, gladare och smidigare. Mitt självförtroende är mer stabilt - nu kan jag köpa vilken skjorta jag vill och det är en magisk känsla. Dessutom har mina ryggproblem som jag hade tidigare helt försvunnit. 

Niklas  nådde sin målvikt efter ett år med ViktVäktarna och har lärt sig att äta mindre portioner och göra medvetna val. 

-Jag vet hur jag ska äta så jag hoppas att jag kan hålla det här nu. Jag har en favoritskjorta som är min referenspunkt - om den inte passar längre så är det dags att göra något åt det!

3 anledningar varför ViktVäktarna fungerar för Niklas

  • Enkelheten
  • Flexibiliteten
  • Självständigheten