Framgångshistorier

Sara - 25 kg

“Jag får alltid en bra start på dagen, och har äntligen hittat balansen”
Publicerad 2 november 2021

- Numera får jag en toppenstart på varje dag! Jag har havregryn på min NollPointslista och med havregrynsgröt varje morgon får jag en mättande frukost. Genom att äta en frukost på 0 Points® flyter resten av dagen på bättre.

Sara har gått ner 25 kilo och startade med Mitt WW+ och har sedan juli varit pilotmedlem och provat nya programmet PersonligaPoints. Hon hade hört vänner som gått ner i vikt med WW ViktVäktarna men trodde inte att det skulle fungera för henne. När hon fått besked från läkaren att hon borde gå ner i vikt på grund av sitt blodtryck, beslutade hon sig för att ändå ge det ett försök.

- Det känns fantastiskt att jag kommit igång med programmet, det är anpassat efter mig, jag känner mig fri och jag behöver inte vrida och vända på min dagliga budget för att få ihop den.

Sara har alltid matlåda med sig till jobbet och det nya programmet gör det även enklare att packa den.

- Jag öser på med grönsaker i lunchlådan, då vet jag att jag blir mätt. Och eftersom jag tjänar Points genom dem känns det ännu bättre.

Sara nu & då
apricots grilled halves with yogurt and honey

Saras allra största hälsovinst, förutom viktnedgången, är att hon slipper huvudvärk. Tidigare hade hon ont i huvudet flera dagar i veckan och blev på grund av detta trött under eftermiddagen. Hennes jobb som personlig assistent har också blivit enklare:

- Jag har ett jobb med mycket lyft, vi sitter mycket på golvet och nu är det enkelt att sätta sig ner och jag känner mig mer flexibel.

En stor överraskning för Sara är att viktnedgången har gått så smidigt:

- PersonligaPoints-programmet är enkelt och motiverande att följa. Jag får stor hjälp och pepp av Community i appen och jag äter samma mat som resten av familjen. Om det är krångligt så tröttnar jag, upplägget ska funka hela livet!

Två tips från Sara är att guesstimera och att åka på en härlig tjejhelg och njuta då och då.

Millimetertänket fungerar inte för mig, jag har lärt mig balansen och vet ungefär vad det jag brukar äta innehåller. Om jag åker på tjejresa en helg kan jag njuta av bubbel och annat gott, sen kommer jag hem och återgår till livsstilen jag vet att jag mår bra av i längden.