Whitney förbättrade sitt självförtroende

Efter att Whitney missade en väns bröllop på grund av sin dåliga självkänsla, lärde hon sig att älska sig själv – så här gick det till.
Publicerad 2 januari 2019

Whitney, -12 kg

Medlem hos ViktVäktarna® i USA

- 2016 tackade jag nej till en av mina barndomsvänners bröllop på grund av att jag skämdes över hur jag såg ut. Det fick mig att inse att jag ville göra en långsiktig förändring. Jag ville inte gå miste om stora händelser tillsammans med min man, mina barn eller vänner för att jag inte trivdes med mig själv. Jag gick tillbaka till ViktVäktarna och lovade mig själv att stanna minst 6 veckor. Jag var motiverad, och sedan har det bara fortsatt.

Vägen till balans

Roligt med WW Flex
- Jag kan ärligt säga att jag aldrig har känt mig så fri som jag gör med WW Flex. Jag älskar att laga mat, så det har varit roligt att experimentera med nya recept. Jag öppnar skafferiet och säger ”Ok jag har majs, kycklingfilé och kryddor – jag gör något mexikanskt ikväll”. Ibland får någon av mina två döttrar välja en ingrediens, som inlagda kronärtskockor, och så vi hittar på något att laga av det. Det blir som en lek för oss – vi har skapat så många nya recept.

Förälder och följa programmet
- Min yngsta dotter har massor med energi och nu kan jag äntligen hålla igång med henne. Jag är också bättre förberedd på att prata med min äldre dotter om funderingar kring kroppen som många tonåringar möts av. Att ha en hälsosam kroppsbild är nödvändigt under den här perioden i hennes liv. Jag försöker visa båda mina barn att älska sin kropp handlar om att ta hand om den, och mycket av det innebär hur du äter och rör på dig.

Så har Whitneys framgångar förbättrat hennes liv

Bättre självförtroende
- På min resa med ViktVäktarna har jag insett hur viktigt det är med det mentala välmåendet för ett hälsosamt liv. Jag har kämpat med min självbild i åratal, och det handlade om mer än mitt utseende. Jag trodde inte på mig själv. Jag trodde inte att jag kunde klara något och göra det framgångsrikt. När jag insåg detta förstod jag att jag behövde fokusera på resan och inte på slutresultatet. Det hjälpte mig att förändra mitt liv och jag känner mig som mig själv igen.

Mental hälsa
- Under min resa har jag förstått att hälsa inkluderar även det mentala, fysiska och spirituella – och de hänger tätt samman. Resan kanske börjar med mat, men genom att börja fundera på vad du stoppar i dig, får det dig att känna dig bättre och det ger dig mer lugn i livet. WW
ViktVäktarna har fått mig att förstå att det är viktig att ta hand om mig själv i vardagen, så att jag kan vara den bästa mamman, frun och människan.