Kom igång och kickstarta din viktnedgång

Det är dags att sparka igång året och få fart på dina nya hälsosamma vanor. Ordna en kick-off! På egen hand eller tillsammans med andra. Gör det hemma eller åk iväg några dagar. Det viktiga är att du får hjulen i rullning!
Publicerad 15 augusti 2017 | Uppdaterad 21 september 2022

Sätt ihop ett program där du får ägna en helg eller en vecka åt att komma igång. Själv eller tillsammans med andra spelar mindre roll, bara du gör det på ett sätt som passar dig!

Se fram emot att boosta med bra mat, sköna träningspass och positiv energi.

  • Börja dagarna med promenad eller lättare jogging. Även cykelturer är toppen att starta med. Börjar du dagen på ett hälsosamt sätt fortsätter den ofta i samma anda.
  • Ät sunda och mättande frukostar. Se till att fylla på med färsk frukt som mellanmål under dagarna.
  • Testa nya motionspass på gymmet.
  • Lyssna på bra musik, peppa dig själv/varandra och ha roligt!
  • Planera in vila eller meditation.
  • Ägna också tid till att planera dina måltider genom att göra en veckomeny eller följa en av ViktVäktarnas färdiga. Köp hem bra råvaror, nyttiga snacks att ha i handväskan och mellanmål med mera.

Kickstartshelg hemma

Ibland kan hemmiljön vara den bästa platsen att börja på. Du får in rutiner direkt och kan växla mellan träning, matlagning och vila på ett smidigt sätt.

Kickstarta tillsammans

Varför inte åka iväg en helg tillsammans med vänner som också vill göra en hälsoresa? Ett vandrarhem i naturskönt område, hälsohem eller kursgård. Du har väl inte missat att du kan bjuda in en vän till ViktVäktarna®? Ge vännen ett bra erbjudande på medlemskap och få en gratis månad själv! Perfekt när ni ska kickstarta tillsammans. 

Låt den här tiden handla om hälsa och glädje.

Var stolt över dig själv.

Lycka till!