Smarta mathacks för att komma tillbaka på banan

Har du kommit ur rutinerna i sommar? Börja med ett av våra tips redan idag!
Publicerad 16 augusti 2022

Ibland behöver vi hitta små genvägar för att komma igång med hälsosamma rutiner efter sommaren. Genom att ha färdigrivna grönsaker redo i kylen eller ett storkok i frysen att plocka fram när tiden är knapp kan du komma in i dina hälsosamma vanor igen snabbare än du tror. Vi ger dig 5 tips som du kan starta med redan idag:

🍲 1. Hitta dina bästa matlåderecept

Spara ner de recept som du gillar att äta och handla hem till någon eller några av dem. När du har ingredienserna hemma är det lätt att ta steget att laga och när matlådorna finns känns det givet att äta dem. Börja smått så kommer det ena ge det andra!

🥕 2. Färdigriven råkost

Köp hem färdigrivna morötter eller vitkål och förvara i kylen hemma eller på jobbet. Genom att ha detta som bas till dina rätter blir du garanterat mätt och får i dig de grönsaker du behöver på ett enkelt sätt.

📖 3. Gå tillbaka till grunderna

Se tillbaka på vad du gjorde när du påbörjade din viktresa, vad hjälpte dig att komma igång då? Hittade du några favoritprodukter? Köp hem dem igen!

📱 4. Avsätt tid till appen varje dag

Regga vad du ätit under dagen, planera dina måltider, spana in recept och inspireras i vår Community. Låt motivationen komma efterhand!

🥗 5. Fokusera på NollPointsmaten

Känns det ändå motigt? Köp hem din NollPointsmat och börja med den till antingen frukost, lunch eller middag. Glöm inte att vara snäll mot dig själv, du behöver inte göra allt på en gång!

Kom tillbaka på banan

Här hittar du mer inspiration, motivation och härliga recept!