Hejdå hängmattan - så hittar du tillbaka till träningen!

Sommaren är den tid då vardagen och alla rutiner sätts ur spel. Det kan vara svårt att komma på banan, men med rätt tänk och lite smarta knep så är du snart uppe i sadeln igen!
Publicerad 8 augusti 2017

Rensa lite i röran!

Har sommarkläderna och strandväskorna helt tagit över garderoben? Gå igenom och sortera. Inventera dina träningskläder och fräscha upp gymväskan. Ny härlig duschtvål och hela, rena strumpor kan göra underverk!

Hitta nya träningsformer!

Ombyte förnöjer! Det kanske är dags att prova något nytt efter sommaren? Passa på att utnyttja erbjudanden om gratis träningsvecka eller prova-på-pass. Så länge du bara ser till att komma iväg på något så kommer drivet och viljan hack i häl!

Håll energin uppe!

Se till att ladda med lite goda snacks som är lätta att få med i träningsväskan. Tips på snabba och enkla mellanmål hittar du här. 

Boka tid med en PT!

Se över ditt träningsprogram med ett proffs. Det är lätt att glömma detaljerna i vissa övningar om man gjort ett uppehåll. Det är viktigt att träna på rätt sätt om du ska få resultat. En timme med en PT kan vara höstens bästa investering!

Boka tid med en vän!

Du är knappast ensam om att ha fallit ur rutinerna den senaste tiden. Vem som helst skulle bli glad om ens vän föreslog power walk, badminton eller cykeltur efter jobbet någon dag.