Smarriga smoothies

Den hyllade smoothien kan varieras i det oändiga. Här bjuder vi på våra favoritrecept!
Publicerad 1 juni 2022

Frukost, mellanmål och som vitaminboost när det behövs. Smoothie är drycken som kan varieras helt efter tycke och smak. Mixa frukterna och grönsakerna du gillar och hitta nya favoritkombinationer. För att hålla dig mätt och nöjd ännu längre kan du istället för vanlig yoghurt använda kvarg och tillsätta grönkål eller babyspenat som en extra energikälla.

🍓 Är du ofta på språng men vill ändå kunna äta en nyttig frukost eller ett hälsosamt mellanmål? MyBlend3 är en portabel och sladdlös blender som fixar din favoritsmoothie var du än befinner dig. Du hittar den i vår webshop.

Varför kostar Smoothies gjord av NollPointsmat Points när jag registrerar dem? Jo, hel frukt (för de som har frukt på sin NollPointslista), icke-stärkelserika grönsaker och annan NollPointsmat är 0 Points, men när de blir en del av en smoothie, ändras upplevelsen av dem. Läs mer om detta här.

Våra favoritrecept

Använg cottage cheese eller havre som bas, sätt ihop din egen smoothiebowl eller smaksätt med ingefära. Hitta ditt nya favoritrecept!