Håll det enkelt

Månadens tema februari 2023
Publicerad 26 januari 2023

Livet är tillräckligt komplicerat redan, vi behöver inte krångla till det ytterligare under viktminskningen. Ju enklare vi kan hålla det, desto troligare når vi framgång.

När du bestämmer dig för att gå ner i vikt eller återuppta dina mål kan det kännas som att du hoppar på nya rutiner, nya sätt att tänka och göra, ny mat, etc - allt på en gång. Och det kan göra att det hela känns övermäktigt. Du vet inte i vilken ände du ska börja, vilket första steget ska bli eller hur du ska gå vidare. Så ofta fastnar du och kommer inte framåt.

Men inte den här månaden. I takt med att vi tar oss längre in i 2023 hjälper vi dig att tydligare fokusera på viktiga strategier för viktminskning och förenkla hur du implementerar dem. Du kommer lära dig att bryta ner större mål i mindre, mer genomförbara steg och omvandla hjälpsamma beteenden till nya vanor. Men du kommer också få ta del av andra tekniker som alla har fokus på “hur kan jag hålla det enkelt”. Allt detta kommer göra att du tydligare kan se vägen mot dina mål och då blir det lättare att nå framgång.

Veckans strategi

Återkom under kommande fyra veckor för att ta del av varje veckas strategi med fokus på att hålla det enkelt under viktminskningen.