7 smarta funktioner i ViktVäktarna®-appen

som hjälper din viktnedgång genom vintermånaderna
Publicerad 9 januari 2023

Januari, februari och mars är för många månader som kan kännas lite deppiga, plånboken ekar tom och på grund av dåligt väder håller vi oss inomhus och längtar efter att få se solen oftare än en timme varannan vecka.

Visste du att WW-appen har flera smarta funktioner som hjälper dig att ta dig igenom dessa tråkiga månader? Det handlar både om att spara pengar, hitta nya favoritrecept, planera matveckan, få inspiration och vägledning i att andas då och då. Vi guidar dig till 7 smarta funktioner. Häng med!

1. Planera måltiderna med Min veckomeny

Att planera är A och O och genom att planera din matvecka kan du spara både pengar och energi. Att ta någon timme på söndagen för matplanering lönar sig, och förhindrar spontaninköp och take away-middagar. Min veckomeny finns under huvudmenyn i appen.

2. Vad har du hemma

En alldeles lysande funktion när du har flera ingredienser i kylskåpet som du inte vet vad du ska göra med. Skriv in ingredienserna, så genererar vi ett härligt recept. Vad har du hemma finns under Recept i huvudmenyn i WW-appen.

3. Guidade mindsetövningar

Behöver du hantera känsloätande eller känner du dig extra stressad över elräkningarna de kommande månaderna? Ta en stund för dig själv med våra korta ljudklipp eller avslappningsmusik. Guidade mindsetövningar finns under huvudmenyn i WW-appen.

4. Häng på en utmaning i Community

Den 16 januari startar vi en utmaning i vår Community. Under fyra veckor framåt kommer vi att utmana, inspirera, peppa och motivera dig för att du ska nå dina mål! Fina priser utlovas och mer information om hur Vinterutmaningen fungerar finns här.

5. Skapa recept

Har du några paradrätter som du äter regelbundet som du har tänkt lägga in i appen men inte avsatt tid till att göra det? Gör en rutin att lägga in ett recept i veckan, för att enkelt kunna regga dem resten av året. Under Recept i huvudmenyn i appen kan du skapa ditt eget recept.

6. Hitta dina favoriter på vårt Community

På vår Community hänger massor av inspiratörer som dagligen delar med sig av sina erfarenheter och smarta tips. Genom att följa de personer du inspireras lite extra av, vet du var du ska gå in för att få pepp och inspiration nästa gång det känns lite motigt. Vårt Community hittar du längst ner till höger i appen (Tre små gubbar).

7. Inspirera någon annan till hälsosamma vanor

Det är alltid roligare att vara två och som medlem kan du värva dina vänner. När en vän går med får din vän 50% rabatt och du får en gratismånad. Och det finns ingen begränsning! Värva så många vänner du vill! Såhär går det till. Du hittar Värva en vän under huvudmenyn i WW-appen.

Ta hand om dig och håll i och håll ut, snart är våren här 💙