Anslut till det som är viktigt

Månadens tema
Publicerad 1 december 2022

Den här tiden på året kan kännas som en virvelvind av firande, traditioner och en lång att-göra-lista. Ta hjälp av våra tips för att grunda dig själv och rikta fokus på dina mål för att försäkra dig om att inte svepas av banan.

När det är mycket i görningen är det helt normalt om du känner dig distraherad och bortkopplad från dina rutiner, de val du vill göra och de människor som stöttar dig på din viktresa. Det är därför som vi den här månaden delar med oss av olika sätt att vara närvarande och anslutna till det som är viktigt på riktigt - din intention, maten du äter, dina upplevelser och dina nära och kära.

Du kanske fortfarande är lika upptagen, men dessa tekniker kan hjälpa dig att både hantera utmaningarna under den här tiden på året och känna dig mindre överväldigad överlag samtidigt som du kan njuta av de bästa stunderna under december. De här tipsen kan även hjälpa dig att gå in i det nya året med en tydligare bild av dina mål, vad som fungerar för dig och vad som är viktigast för dig.

Återkom under kommande fyra veckor för att ta del av varje veckas strategi.