Avsluta året starkt

Månadens tema
Publicerad 26 oktober 2022

En av de bästa presenter du kan ge dig själv inför den kommande julmånaden är ett verktygskit som hjälper dig hålla dig på rätt spår. Börja addera dem redan nu för att vara så förberedd som möjligt.

Det är helt normalt att behöva hantera olika typer av utmanande situationer under sin viktminskningsresa. Men vi är på väg att inleda den kanske knepigaste situationen av dem alla - en hel julmånad som har en förmåga att ställa rutiner och hälsosamma vanor på ända. När att-göra-listan tenderar att dubblas, fikor och fester fyller upp kalendern, vänner och släktingar som ska besökas eller kommer på besök… Puh! Och så all mat! Och alla godsaker! Det finns överallt.

Tänk back to basic

Det är inte konstigt om vi oroar oss över hur vi ska hantera den kommande julmånaden och huruvida vi ska lyckas hålla i de framsteg vi hittills gjort på viktresan. För att trygga oss själva går vi den här månaden “back to basics” och tar hjälp av beprövade strategier - allt för att hinna hjälpa oss själva lägga en stark grund så att vi ska kunna navigera genom julmånaden och in i 2023 med tillförsikt.

Återkom under kommande fem veckor för att ta del av varje veckas strategi.