Regga i ViktVäktarna®-appen

Lär dig mer om varför det är så viktigt att registrera din vikt och vad du äter i appen och hur enkelt det är.
Publicerad 16 januari 2020 | Uppdaterad 25 maj 2022

Varför ska jag regga?

Forskning visar att registrera din vikt hjälper dig både att gå ner i vikt och hålla den. Att regga vad du äter gör dig också uppmärksam på vad du äter, hur mycket du äter och hur många Points du använder. Ju mer ju reggar desto bättre kommer du börja lära dig vilka som är de smarta valen och vilka som är mindre smarta.

WW-appen är din bästa vän när det gäller att regga. Här kan du, förutom att spara favoriter och söka på restaurangmat, använda streckkodsscannern och inspireras i Community.

Du behöver inte regga NollPointsmat, vi har redan räknat in den i din budget! Men det är bra att du registrerar all mat med Pointsvärde. 

Hur gör jag? 

Det enklaste sättet att ha koll på din Pointsbudget är att använda WW-appen. 

  1. Skriv in namnet på maten du vill registrera i sökrutan högst upp i appen.
  2. Tryck sök och välj sedan rätt produkt i listan.
  3. Välj vilken portion du äter och tidpunkt på dagen. Du kan också regga i förväg om du redan vet vad du ska äta till frukost imorgon.
  4. Välj registrera mat/lägg till. Klart!


Vill du ha ett ännu snabbare sätt att regga? Använd streckkodsläsaren för att snabbt få reda på en produkts Pointsvärde. 

Några tips på vägen! 

Var ärlig

Oroa dig inte, ingen annan ser vad du registrerar, så var ärlig mot dig själv.

Var konsekvent

Regga allt och håll koll på mängderna! Även om du överstiger din budget så fortsätt registrera. Genom att göra det får du koll på hur du äter och kan lättare identifiera dina fallgropar. 

Var snäll

Kom ihåg att du gör allt detta för din egen skull. Att regga handlar inte om att vara perfekt, det handlar om att göra sitt bästa. Missade du att regga en dag? Ingen fara, det gör vi alla! Försök att fokusera på små, enkla grejer (t ex att planera morgondagens frukost) för att enkelt komma igång igen.

Vill du lära dig mer om WW-appen?

I vår livesända Appskola får du en genomgång av verktygen och funktionerna i vår hyllade app. Genomgången hålls av en av våra coacher via verktyget Zoom. Ingen anmälan krävs.