Så kan du öka din Points-budget

Publicerad 21 juni 2022

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Brunch med vänner, glass på väg hem från stranden, middag på en uteservering - det dyker ofta upp något kul man vill klämma in under veckan. Gör en plan för hur du kan lägga till Points till din budget så att du kan styra över (och vara flexibel med) vad som passar.

Låt oss gräva lite djupare…

Oavsett om det handlar om ekonomi, tid eller Points så är det bra att budgetera för att veta vad det räcker till. Men ibland kommer saker och ting emellan som gör att budgeten inte räcker. Möjligheten att öka din PersonligaPoints-budget ger dig flexibilitet vilket kan hjälpa dig ta dig an förändrade planer med tillförsikt.

Det finns många fördelar med att öka din budget. De saker som adderar Points till din budget är också sådant som hjälper dig anamma goda vanor i längden. Och om du är orolig för att din viktminskning ska bromsas upp om du använder dina extra Points, så var inte det. Såväl forskning som tusentals medlemmar har visat att det här leder till framgång och viktminskning. Men som med allt annat handlar det såklart om att vara ärlig mot sig själv och ha koll på vad och hur mycket man äter och rör sig så att man inte lurar sig själv.

Läs mer om månadens tema som handlar om hur du kan hålla dig på banan genom att vara flexibel.