Så kommer du i form inför bröllopet!

För den som går i giftastankar kretsar mycket kring klädsel, kropp och vikt. Men det är lika viktigt att få själen med sig på tåget!
Publicerad 15 januari 2018

Kroppen

Att vara i sitt livs bästa form inför sitt bröllop har många fördelar.

Det är ett krävande jobb att planera bröllop, och de allra flesta av oss gör det parallellt med vanliga jobb eller studier. Tränar du regelbundet och är medveten om vad du stoppar i dig så ökar chanserna att lyckas bra med båda delarna.

Som kvinna i barnafödande ålder kanske du planerar graviditet framöver, och då har du allt att vinna på att ha en vältränad kropp.

Börja i god tid! Ett år innan bröllopet är optimalt. Men har du bara ett halvår, eller 3-4 månader så finns det goda möjligheter att nå ett positivt resultat ändå.

Är du medlem i ViktVäktarna® så får du tillgång till allt tänkbart stöd för att sätta upp mål och göra en träningsplan.

Själen

Visst kommer det synas om du tappat en massa kilon. Och nog kommer det kännas fint att gå där i altargången, eller motsvarande, när kläderna sitter perfekt. Men känns det inte lika harmoniskt på insidan så kommer det också synas.

Minska pressen på dig själv! Annars finns det risk att du tappar fotfästet och missar att vara här och nu.

På samma sätt som du planerar för att komma i fysisk form, behöver du verktyg för din själsliga kondition. Den är också färskvara!

Boka in en tid i kalendern, varje vecka helst, som bara är för dig. Det kan vara en kurs du länge velat gå, kanske sitta på ett kafé och läsa i flera timmar, eller åka ut i skogen och bara gå och reflektera.

Prova lättare yoga eller meditation om du inte gjort det tidigare. Där lär du dig andas rätt och uppleva nuet bättre, något du kommer ha stor nytta av när du gifter dig!