Skapa rutiner - din Workshop är nu digital

Vi vill ge dig vägledning och tips så att du som medlem fortfarande ska känna dig motiverad till att registrera din vikt och regelbundet reflektera över din resa med oss.
Publicerad 2 april 2020

Som ni vet är våra Workshops nu digitala, och medlemmar behöver i och med det själva ansvara för att väga sig och registrera sin vikt i appen. Vi vill ge dig vägledning för att du som medlem fortfarande ska känna dig motiverad och fortsätta registrera din vikt och regelbundet reflektera över din resa med oss.

Rutin är nyckeln

Som medlem har du utvecklat en rutin genom att du väger dig på din Workshop som du besöker en gång i veckan. Det är en vana som vi vill att du ska fortsätta hålla även fast din Workshop nu sker digitalt. Så oavsett vad vågen säger, registrera! På det sättet håller du koll och kan göra de förändringarna som eventuellt behövs. 

Fortsätt registrera och reflektera

Om du inte har en våg hemma, köp eller låna en. Reflektera också i samband med att du väger dig över veckan som gått. Registrera sedan din senaste vikt i appen. Du vet väl att du även kan rapportera din vikt till din coach, prata gärna med henne om hur du gör.

Använd verktygen i appen för att få hjälp att reflektera över hur det gått att tracka det du äter, hur aktiv du varit och om du fått några blå prickar. Kom ihåg att det ofta är dina beteendeförändringarna som hjälper dig på din viktresa.

Att väga sig

Att ha en våg tillgängligt hemma kan leda till att du vill väga dig oftare än en gång i veckan. Men kom ihåg att det är din viktresa över tid som är det viktigaste och inte vad vågen säger varje dag. Ditt resultat på vågen kan exempelvis påverkas av hur mycket du druckit och när du åt senast. För att minimera en stor skillnad rekommenderar vi att du väger dig själv på morgonen med lätta eller inga kläder, vid samma tid varje vecka (eller varje dag om du hellre vill det). 

Du kan komma att se en skillnad på din vikt när du jämför med din våg hemma och vågen på din Workshop. Och det är okej, eftersom det exakta värdet kan variera en aning från våg till våg. Det som är viktigt är att du ser en förändring över tid med hjälp av den våg du använder. När du börjar använda din våg hemma, utgå från den första dagen för att sedan kunna se dina framsteg under de kommande veckorna. You can do it!