Vi öppnar gradvis upp för Wellness Check-in och erbjuder fortsatt livesända workshops!

Få fortsatt stöd av din coach via livesända workshops. Ladda ner WW-appen, gå till Community och hitta gruppen med din ort som namn. Klicka på Zoomlänken för att delta i workshopen.​
Här finns vi
Viktig information!

Vi öppnar för Wellness Check-in och erbjuder fortsatt livesända workshops

Vi har nu påbörjat en återöppning av våra lokaler för Wellness Check-in (vägning) och möjlighet att köpa våra produkter. Det innebär att du är välkommen att besöka oss på någon av de orter som öppnar (hitta en ort nära dig nedan), det gäller såklart även om du normalt sett brukar besöka oss på annan ort. Din hälsa är vår högsta prioritet, så för att återöppningen ska ske på ett säkert sätt följer vi både WW ViktVäktarnas och Folkhälsomyndighetens rekommendationer genom att säkerställa grundlig städning, tillgång till handsprit och tydliga avståndsmarkeringar.

Läs mer om återöppningen här>>

Våra populära och uppskattade livesända workshops kommer att fortsätta, så att du som medlem kan hålla kontakten och få stöd var du än befinner dig.

Din workshop är fortfarande livesänd

Livesända workshops hålls via Zoom, ett verktyg för videokonferenser. På detta sätt behåller du kontakten med din coach och kan delta i veckans workshop utan att gå till lokalen. För att delta går du in på Community i WW-appen och letar upp din Community-grupp genom att söka på din ort.

Läs mer om hur livesända workshops fungerar här >>

Sök bland 1000-tals recept i vår app!

WW ViktVäktarna: Receptet för framgång

Vi finns i hela Sverige
En Wellness Coach som varit i dina skor
Privat och konfidentiell invägning