Hur fungerar det WW ViktVäktarna? Läs mer om PersonligaPoints™, ett helt nytt program! | WW ViktVäktarna

[{"type":"span","children":[{"text":"Bli medlem"}]}]

Ett program helt anpassat för dig!
Från 229 kr/månad!

A plate of tacos alongside a preview of the WW app.
New PersonalPoints

‏‎ ‎

Vårt program hjälper dig att gå ner i vikt - och hålla den!

‏‎
PersonligaPoints är vårt mest personliga program någonsin: den ena planen är inte den andra lik! Din plan skapas specifikt för dig, för att du ska nå dina viktminskningsmål - samtidigt som du äter maten du älskar och lever ditt liv som du vill.

Du är unik: Nu är din viktminskningsplan det också

En plan som är endast din


Att äta mat du gillar är A och O. Berätta för oss vilken din favoritmat är och hur du föredrar att röra på dig, så skapar vi tillsammans en mat och aktivitetsplan bara för dig.
På WW ViktVäktarna tittar vi på mer än bara matens kalorivärde. Vi omvandlar komplexa näringsvärden till en enkel och lättförståelig siffra. All mat har ett Pointsvärde så att du snabbt kan bedöma ett livsmedel och enkelt kan hålla dig på banan. Vår formel tar hänsyn till fibrer, skillnaden mellan omättade och mättade fetter, samt naturligt och tillsatt socker. Det funkar! Gå ner i vikt, minska sötsuget, bli hälsosammare!*

Du slipper gå hungrig

Du får ett visst antal Points som du kan spendera på mat och dryck du gillar och gärna äter. Du får också det vi kallar NollPointsmat. Detta är mat som du kan äta utan att väga, mäta eller registrera. Den är speciellt utvald då den är rik på magert protein, fibrer och hälsosamma fetter och utgör en bra grund i en hälsosam livsstil. Det är bra att välja denna typ av mat ofta så att det till slut blir en vana. Vad som är en lagom portion är individuellt så prova dig fram och känn efter hur mycket just du behöver för att känna dig lagom mätt och belåten. De fungerar dessutom utmärkt som mellis!


WW ViktVäktar-medlemmen Sanna har gått ner 46 kg. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Få stöd på ditt sätt


Hur du väljer att följa WW ViktVäktarna är helt upp till dig. Oavsett om du väljer att göra det på egen hand eller med hjälp av en coach så finns vi här för dig - utforska våra medlemskap här.


Regga, ät, öka din budget, repetera!


Du kan lägga till Points till din budget genom att röra på dig, äta icke-stärkelserika grönsaker och dricka vatten. Du har även en extra pott med Points som du kan använda som du vill under veckan, kallad Veckobonus. Du behöver inte hålla räkningen – WW-appen gör det åt dig.


WW ViktVäktar-medlemmen Louise har gått ner 35 kg. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

* Baserad på en 6 månaders klinisk studie vid University of Connecticut.

Du kommer älska WW ViktVäktarna om:

‏‎ ‎

 • Du inte vill sluta ha roligt och fortsätta äta mat som du gillar!
  ‏‎
 • Du är trött på alla modedieter och jojo-bantning
  ‏‎
 • Du är redo att gå ner i vikt på ett enkelt sätt och utan en massa krångel
  ‏‎
 • Du vill ha en plan som är anpassad för dig

Vår prisbelönta app ingår i alla medlemskap

‏‎

Ät hälsosamt


Vi hjälper dig att göra just det med massor av smarta funktioner, så som:
‏‎
 • En anpassad och unik plan (den ena planen är inte den andra lik!)
 • Din egna Pointsbudget och unik NollPointsmat
 • Registrera och håll koll på mat & vatten
 • Streckkodsläsare som förenklar matinköpen
 • Recept och restaurangmat

‏‎


WW ViktVäktar-medlemmen Sam har gått ner 40 kg. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Rör på dig


Hitta träningsvideos (för alla nivåer), synka din aktivitetsmätare och få fler Points.

‏‎ ‎


WW ViktVäktar-medlemmarna Karin och Pia-Maria, som dessutom är vänner, har gått ner 25 och 19 kg. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Få experthjälp


Oavsett vilket stöd du behöver så är våra coacher redo att hjälpa dig. I vårt medlemskap Coach + Digital deltar du i fysiska eller livesända workshops och lär dig nya tips och tekniker varje vecka. Våra inspirerande coacher sänder live varje dag. Välj enkelt den tid som passar dig.

Sov bättre och förändra ditt mindset


Din sömn påverkar din viktminskning - forskning visar att de som sover mindre är hungrigare under dagen. Vi hjälper dig att få bättre sömn och att hantera t.ex. stressätande.

‏‎ ‎‏

Bli medlem idag och hitta dina hälsosamma rutiner. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Se din framgång


Få veckorapporter och se din viktkurva när du vill så att du håller dig på banan, och inte minst kan fira framgångar på vägen!

Börja idag med #1 bästa metoden för viktminskning!*

‏‎
*U.S. News & World Report rankade WW den #1 Bästa Dieten för viktminskning för tolfte året i rad (2011-2022)

Vad funderar du på?

Vi besvarar de vanligaste frågorna!

När det kommer till att äta hälsosamt, är det inte bara kalorier som spelar roll. PersonligaPoints tar också hänsyn till protein och fibrer och skiljer på naturligt och tillsatt socker såväl som på omättat och mättat fett. Din Pointsbudget är unik och kommer guida dig till att äta hälsosamt så att du både går ner i vikt och mår bra. Du behöver bara äta, registrera och gå ner i vikt.


Du kan äta - när du vill. När du går med i vårt program kommer du få en unik budget och en unik NollPointslista. Du kan äta vad du vill, och du behöver inte gå hungrig eftersom du alltid kan använda din NollPointsmat utan att använda din budget. Dessutom kan du tjäna Points till din budget genom att äta grönsaker, dricka vatten och genom att röra på dig.


Såklart! Vi har mängder med vegetariska recept som passar dig som är vegan eller vegetarian och det finns många vegetariska alternativ på din NollPointslista om du så önskar.


Att vara aktiv kan göra det enklare att nå ditt viktmål, så vårt mål är att hjälpa dig att hitta ett sätt att röra på dig som du gillar. På så sätt kan det bli en vana som du håller i. Oavsett om du tar promenader, gör onlineträning i WW appen (ingår i ditt medlemskap), eller går på gym så kommer vi belöna dig för att du är aktiv - så när du tjänar Points för aktivitet läggs de till på din Veckobonus.


Du planerar din mat och dryck, du kan ta del av över 4000 recept, restaurangmat från kända matkedjor, en streckkodsläsare (för att göra det enkelt!), träningsvideos, Veckans check-in, ett eget Community med pepp och stöd och mycket mer. Appen ingår i alla medlemskap!


Vi har olika medlemskap som ger dig stöd på olika sätt. Så oavsett om du går på en fysisk workshop, eller vill göra det på egen hand så finns det ett medlemskap för dig. Fortfarande osäker, gör vår Hälsocheck.