Så fungerar ViktVäktarna

Vårt program hjälper dig att gå ner i vikt - och hålla den!

Med ViktVäktarnas program kan du äta maten du älskar och leva ditt liv som du vill, samtidigt som du går ner i vikt.

Hitta ett sätt som fungerar för dig

Fortsätt att äta maten du tycker om

Att äta mat du gillar är A och O. Din dagliga budget tillsammans med din NollPointslista (som vi pratar mer om längre ner) ger dig flexibiliteten att fortsätta äta maten du tycker om.

På ViktVäktarna tittar vi på mer än bara matens kalorivärde. Vi omvandlar komplexa näringsvärden till en enkel och lättförståelig siffra. All mat har ett Pointsvärde så att du snabbt kan bedöma ett livsmedel och enkelt kan hålla dig på banan. Vår formel tar hänsyn till fibrer, skillnaden mellan omättade och mättade fetter, samt naturligt och tillsatt socker. Det funkar! Gå ner i vikt, minska sötsuget, bli hälsosammare!*

Du slipper gå hungrig

Du får ett visst antal Points som du kan spendera på mat och dryck du gillar och gärna äter. Du får också det vi kallar NollPointsmat. Detta är mat som du kan äta utan att väga, mäta eller registrera. Den är speciellt utvald då den är rik på magert protein, fibrer och hälsosamma fetter och utgör en bra grund i en hälsosam livsstil. Det är bra att välja denna typ av mat ofta så att det till slut blir en vana. Vad som är en lagom portion är individuellt så prova dig fram och känn efter hur mycket just du behöver för att känna dig lagom mätt och belåten. De fungerar dessutom utmärkt som mellis!

Vår medlem Lisa har gått ner 12 kg. Medlemmar som följer ViktVäktarnas viktminskningsprogram kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Få stöd på ditt sätt

Hur du väljer att följa ViktVäktarna är helt upp till dig. Oavsett om du väljer att använda WW-appen eller med hjälp av WW-appen och en coach så finns vi här för dig. Våra coacher har själva gjort en viktresa med ViktVäktarna och är redo att inspirera och peppa dig. Läs mer om hur en workshop går till här. Vårt finaste medlemskap Premium ger dig möjlighet att träffa din coach både på plats eller på en livesänd workshop - utforska våra medlemskap här.

All rörelse räknas

Du kan lägga till Points till din budget genom att röra på dig och du har även en extra pott med Points som du kan använda som du vill under veckan, kallad Veckobonus. Du behöver inte hålla räkningen – WW-appen gör det åt dig.Vår medlem Louise har gått ner 35 kg. Medlemmar som följer ViktVäktarnas viktminskningsprogram kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

* Baserad på en 6 månaders klinisk studie vid University of Connecticut.

Du kommer älska ViktVäktarna om:

  • Du inte vill sluta ha roligt och fortsätta äta mat som du gillar!
  • Du är trött på alla modedieter och jojo-bantning
  • Du är redo att gå ner i vikt på ett enkelt sätt och utan en massa krångel
  • Du vill ha en plan som kan anpassas efter ditt liv

Vår prisbelönta app ingår i alla medlemskap

Ät hälsosamt

Vårt program ger dig massor av smarta funktioner, så som:

  • En plan som kan anpassas efter ditt liv
  • Pointsbudget och NollPointsmat
  • Registrera och håll koll på det du äter
  • Streckkodsläsare som förenklar matinköpen
  • Över 4000 recept och restaurangguide

Vår medlem Per-Magnus har gått ner 15 kg. Medlemmar som följer ViktVäktarnas viktminskningsprogram kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Rör på dig

Synka din aktivitetsmätare och få fler Points.

Medlemmar som följer ViktVäktarnas viktminskningsprogram kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

Få experthjälp

Oavsett vilket stöd du behöver så är våra coacher redo att hjälpa dig. Med vårt medlemskap Premium deltar du i fysiska eller livesända workshops och lär dig nya tips och tekniker varje vecka. Våra inspirerande coacher sänder live varje dag. Välj enkelt den tid som passar dig.‎

Sov bättre och förändra ditt mindset

Din sömn påverkar din viktminskning - forskning visar att de som sover mindre är hungrigare under dagen. Vi hjälper dig att få bättre sömn och att hantera t.ex. stressätande.

‏‎

‎‏Bli medlem idag och hitta dina hälsosamma rutiner. Medlemmar som följer ViktVäktarnas viktminskningsprogram kan gå ner upp till 1 kg i veckan.‎

Se din framgång

Se din viktkurva när du vill så att du håller dig på banan, och inte minst kan fira dina framgångar på vägen!

Börja idag med #1 bästa metoden för viktminskning!*

*U.S. News & World Report rankade WW den #1 Bästa Dieten för viktminskning för trettonde året i rad (2011-2023)

Vad funderar du på?

Vi besvarar de vanligaste frågorna!

När det kommer till att äta hälsosamt, är det inte bara kalorier som spelar roll. Vårt program tar också hänsyn till protein och fibrer och skiljer på naturligt och tillsatt socker såväl som på omättat och mättat fett. Din Pointsbudget är unik och kommer guida dig till att äta hälsosamt så att du både går ner i vikt och mår bra. Du behöver bara äta, registrera och gå ner i vikt.


Du kan äta - när du vill. När du går med i vårt program kommer du få en unik budget och en NollPointslista. Du kan äta vad du vill, och du behöver inte gå hungrig eftersom du alltid kan äta NollPointsmat utan att använda din budget.


Såklart! Vi har mängder med vegetariska recept som passar dig som är vegan eller vegetarian och det finns många vegetariska alternativ på NollPointslistan.


Att vara aktiv kan göra det enklare att nå ditt viktmål, så vårt mål är att hjälpa dig att hitta ett sätt att röra på dig som du gillar. På så sätt kan det bli en vana som du håller i.


Du planerar din mat och dryck, du kan ta del av över 4000 recept, restaurangmat från kända matkedjor, en streckkodsläsare (för att göra det enkelt!), träningsvideos, Veckans check-in, ett eget Community med pepp och stöd och mycket mer. Appen ingår i alla medlemskap!


Vi har olika medlemskap som ger dig stöd på olika sätt. Så oavsett om du går på en fysisk workshop, eller vill göra det på egen hand så finns det ett medlemskap för dig. Fortfarande osäker? Gör vår Hälsocheck.