NollPointsmat - livsmedel du alltid kan äta | WW ViktVäktarna

Så här fungerar NollPointsmat™ !

Listan med livsmedel du alltid kan äta utan att räkna av från din budget! Gå ner i vikt, minska sötsuget, bli hälsosammare!*

*Baserad på en 6 månaders klinisk studie vid University of Connecticut.
A collection of fruits and vegetables displayed on a table in an artful way.
A collection of fruits and vegetables displayed on a table in an artful way.

Om NollPointsmat


Du har påbörjat resan mot hälsosamma vanor, laddat ner appen och fyllt på kylskåpet. Nu är det dags att äta! Kom ihåg att du kan äta allt med ViktVäktarna® och NollPointslistan kommer hjälpa dig att få ett sunt ätmönster.

‏‎ ‎


Sam har gått ner 40 kg. Medlemmar som följer ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

‏‎ ‎

Som i vårt tidigare program PersonligaPoints tittar vi både på kalorier och näringsämne för att skapa ett livsmedels Pointsvärde.

Vår formel för programmet tar hänsyn till ännu fler näringsämnen för att vägleda dig mot livsmedel med högre innehåll av omättade fetter, fibrer och protein och med mindre mängd tillsatt socker och mättat fett. NollPointsmat innehåller, som du säkert redan har gissat, noll Points.

Dessa näringsrika livsmedel är fulla av magert protein, fibrer och hälsosamma fetter, så de kan med fördel användas som bas i dina måltider. De ger förutom färg på din tallrik även mättnadskänsla. De är perfekta som mellanmål och enkla att välja eftersom du inte behöver väga eller mäta dem – oavsett hur många du äter på en dag.‎ ‎

‏‎ ‎ ‎

Upptäck NollPointsmaten

‏‎ ‎

 • Som är framtagen av våra näringsexperter. Välj dina favoriter och se till att alltid ha dem hemma.
  ‏‎ ‎
 • NollPointslistan innehåller mat du kan äta samtidigt som du går ner i vikt.

Gå med nu


Ta en titt på NollPointslistan


Inspireras av våra mest populära recept med NollPointsmat som bas.
‏‎ ‎
 • Frukt & bär
 • Fisk & skaldjur
 • Kyckling- & kalkonbröstfilé
 • Tofu, tempeh & quorn
 • Ägg
 • Lättyoghurt, -kvarg & -cottage cheese (naturell)
 • Stärkelserika grönsaker
 • Majs & popcorn (poppade utan fett)
 • Bönor, ärter & linser
 • Grönsaker

Du hittar hela NollPointslistan här.

3 sätt vårt program hjälper dig att lyckas på

‎1. ViktVäktarnas program - framtaget för dig.

Du behöver inte ändra din livsstil - din unika Pointsbudget tillsammans med NollPointslistan hjälper dig i rätt riktning. Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt - och håll den genom dina nya vanor!

2. Komplex vetenskap = en lättförståelig siffra.

Vi stöttar oss på den senaste nutritionsforskningen för att guida dig att välja mat som innehåller mer hälsosamt fett, fibrer och protein och mindre tillsatt socker och mättat fett. Bara för dig att äta och regga - enkelt va?

3. Du kan få fler Points - genom dina hälsosamma vanor!

Du kan öka din dagliga Pointsbudget genom att röra på dig. Medlemmar som provat vårt tidigare program PersonligaPoints har en mer aktiv livsstil och sitter mindre*. Du kommer att vilja skapa nya hälsosamma vanor!

Vi svarar på frågor om NollPointsmat

NollPointsmaten är näringsrika livsmedel som du kan se som din "inköpslista" när du handlar, eftersom de ligger till grund för ett hälsosamt sätt att äta. Här finns allt från frukt och grönsaker, till kycklingfilé, fisk och skaldjur. Det är helt vanlig mat som är lätta att ha hemma.


Om du är orolig över att överäta den här maten eftersom den är noll, här är några råd. Ät den här maten i dina vanliga portionsstorlekar. Om du brukar äta två till frukost, fortsätt med det. Om du är mer hungrig senare, kan du äta ett till. Du kommer snart att komma fram till vad som är en bra portion för dig. Kom ihåg att äta NollPointsmaten som en bas för att skapa hälsosamma måltider, för att fylla ut dina sallader, omeletter eller mackor mm, eller använd den som mellanmål för att hålla dig mätt.


NollPointsmat är mat som är speciellt utvalt eftersom den är rik på näring, vitaminer och mineraler. Tack vare det är det också mat som rekommenderas i nationella (och globala som WHO) kostråd att ätas ofta som en del av ett hälsosamt ätmönster. Dessutom är den god!