Nya WW PersonligaPointsTM Programmet - vårt mest personliga program någonsin! | WW ViktVäktarna

Three WW members raise their wine glasses in the center of a dining table.
PersonalPoints

Vårt mest personliga viktminskningsprogram någonsin!


Med NYA PersonligaPointsprogrammet kan du leva ditt liv samtidigt som du går ner i vikt.
*Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.


3 sätt det nya programmet hjälper dig att lyckas

1. PersonligaPoints - ett skräddarsytt program


Du behöver inte ändra din livsstil - din unika Points® budget och NollPointsmat är utformade efter den mat du älskar och inte vill leva utan.

‏‎ ‎

Two WW members are cooking a sheet pan full of veggies and chicken.
Medlemmarna Jessie och Jacqueline har gått ner 27 kg och 25 kg. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.

2. Komplex vetenskap = en lättförståelig siffra


Vi stöttar oss på den senaste nutritionsforskningen för att guida dig att välja mat som innehåller mer hälsosamt fett, fibrer och protein och mindre tillsatt socker och mättat fett. Bara för dig att äta och regga - enkelt va?

3. Du kan få fler Points—genom dina hälsosamma vanor!


Nu kan du öka din dagliga Points-budget genom att äta och regga icke stärkelserika grönsaker, dricka vatten och röra på dig. Du kommer att vilja skapa nya hälsosamma vanor!


Fisktacos med mangosalsa: Hitta detta recept och tusentals fler i WW Appen!

‏‎ ‎

Allt du behöver veta om PersonligaPoints


När du blir medlem besvarar du ett frågeformulär som ger dig din unika NollPointslista och PersonligaPoints-budget så att du kan äta mat du älskar samtidigt som du går ner i vikt.

Det är upp till dig hur du spenderar dina Points


Visste du att 300 kalorier från en kaka påverkar din kropp annorlunda än 300 kalorier från grillad kyckling? Till skillnad från andra viktminskningsprogram tar vi hänsyn till kalorier och komplex näringsdata för att skapa matens PersonligaPoints-värde. Det är därför det är lättare - och faktiskt roligare - att äta hälsosamt med WW Viktväktarna!

‎‏‎ ‎


Enkel BBQ-kyckling med coleslaw och majs

PersonligaPoints-formeln är mer avancerad än SmartPoints®. Nu höjs värdet för mat som innehåller tillsatt socker och mättat fett och sänker värdet för mat som innehåller fibrer och omättat fett.

‏‎

Mat som får högre Pointsvärde
NollPointsmat / lägre Pointsvärde
Kött med hög fetthalt

Magert kött (som kyckling och kalkon)

OstAvokado
GodisRussin
LäskFullkornspasta
KokosmjölkRågbröd

‏‎ ‎

‏‎Det är upp till dig hur du adderar Points till din budget

För första gången någonsin kan din Pointsbudget öka på tre olika sätt. Så här gör du.

‏‎ ‎

Därför kommer du älska PersonligaPoints

  • Ingen mat är förbjuden. Du kan äta mat du älskar samtidigt som du går ner i vikt.
  • Du får fler PersonligaPoints genom att göra hälsosamma val.
  • Alla hälsosamma val leder till hälsosamma vanor som håller på lång sikt.

A WW member eats pasta in their kitchen.

Medlemmen Donald har gått ner 10 kg. Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.


Vi slår hål på myter!

Så här ligger det till.

Vad funderar du på?

Vi besvarar de vanligaste frågorna!

PersonligaPoints innehåller tre större banbrytande nyheter - en personlig NollPointslista, en förbättrad Pointsformel som gör det enklare att äta hälsosamt, och du blir belönad för hälsosamma vanor. Det här gör vi för att skapa ett mer personligt sätt att gå ner i vikt. Det är vetenskapligt bevisat att en individuell plan leder till bättre viktminskning jämfört med ett mer generellt sätt.


Vår helt nya formel tar hänsyn till mer näringsinformation för att guida dig till hälsosamma val. Mat som är rik på fibrer och hälsosamt fett, som avokado, solrosfrön och fullkornsprodukter är lägre i Points än tidigare. Vi guidar dig också bort från tillsatt socker och ohälsosamt fett. Viss mat kan ha gått upp lite i Points, men vårt program ser till att du fortfarande har tillräckligt stor budget för att kunna äta den mat du gillar.


Allt! Vi lovar, ingenting är förbjudet. När du går med hos oss får du göra ett frågeformulär för att du ska få en unik budget och en unik NollPointslista. Du kan äta vad du vill, och du behöver inte gå hungrig eftersom du alltid kan använda din NollPointsmat utan att använda din budget.


Det finns bra NollPointsalternativ och massor av recept för dig som är vegan eller vegetarian.


När det kommer till att äta hälsosamt, är det inte bara kalorier som spelar roll. PersonligaPoints tar också hänsyn till protein och fibrer och skiljer på naturligt och tillsatt socker såväl som på omättat och mättat fett. Din Pointsbudget är unik och kommer guida dig till att äta hälsosamt så att du både går ner i vikt och mår bra. Du behöver bara äta, registrera och gå ner i vikt.


#1 Bästa viktminskningsprogram för elfte året i rad!

WW ViktVäktarna har återigen blivit utnämnda till 2021 års bästa viktminskningsprogram av U.S. News & World Report*. Dessa fantastiska topplaceringar återspeglar årtionden av kliniska studier som visar på programmets effektivitet. Det finns ingen bättre tid att bli medlem än nu!88% tycker att vårt program mittWW+ bidrar till mer än bara viktminskning. Källa: mittWW+ pilotstudie i USA, 237 deltagare

*U.S. News & World Report rankade WW den #1 Bästa Dieten för viktminskning för elfte året i rad (2011-2021)